Cuma , Nisan 19 2024

NURSEL ÖZDEMİR ÖĞRENCİLERİ ÇOCUK ORTOPEDİ AKADEMİSİ’NDE

NURSEL ÖZDEMİR ÖĞRENCİLERİ ÇOCUK ORTOPEDİ AKADEMİSİ’NDE

Geçtiğimiz dönemlerde öğrencilerini İstanbul Ortopediatri Akademisine muayene ettiren Nursel Özdemir yoğun ilgi ve ihtiyaç üzerine tekrardan işbirliği içerisinde öğrencilerini muayene ettirdi. Eğitimin yanı sıra sosyal aktivitelerle karşımıza çıkan Nursel Özdemir bu seferde öğrencilerinin sağlığını ne kadar önemsediğini ön plana çıkardı.

Ortopediatri Akademisinden Prof. Dr. Muharrem İNAN ve ekibi Operatör hekimler tarafından kontrol edilen öğrenciler ve aileleri bu hizmetten çok memnun olduğunu belirttiler. Öğrenci ailelerinin gitmek isteyip fakat durumlarından dolayı gidemediği uzmanlar ayaklarına kadar gelince yoğun ilgi oldu. Nursel Özdemir öğrencilerinin yanı sıra okul dışından da muayene olmak isteyen öğrenci ve aileleri geldiler. Yaklaşık olarak 40 öğrenciyi muayene eden uzmanlar, kontroller sonucunda öğrencilerin durumu hakkında velileri ve kurum fizyoterapistlerini bilgilendirdi.

Prof. Dr. Muharrem İNAN şunları söyledi: “Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile yakından ilgileniyor. Geçtiğimiz dönemlerde yaptığımız kontroller sonucunda ulaşamadığımız öğrencilere ulaşmak ve onlara hizmet vermek için ben ve ekibim İstanbul’ dan geldik. Nursel Özdemir fizyoterapistleri ve idaresi ile yapmış olduğumuz bu işbirliğinden öğrenci velilerinin ne kadar çok memnun olduğunu görmek bizleri de çok mutlu etti.  Görüşmeler ve muayeneler sonucunda öğrencilerin hastalık hakkında ki geçmişlerini öğrenip bunca zaman kat ettikleri yolu öğrendik. Öğrencilerin sağlık problemleriyle ilgili detaylı bilgileri raporlandırıp aileleriyle ve eğitim veren kurumun fizyoterapi uzmanlarıyla paylaştık. Ameliyat ve farklı tekniklerle gelişimleri mümkün olan öğrencilerimizi bilgilendirdik. Ben ve ekibim ilerleyen dönemlerde tekrardan kontroller için gelmeye karar verdik. Çünkü öğrencilerin ve ailelerin bizlere ihtiyacı var. Bizleri öğrencileri ile buluşturan Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezine ve ekibine bir kez daha teşekkür ederiz. ” dedi.

Bünyesinde eğitim alan fiziksel engelli öğrencilerin bu konuda ihtiyacı olduğunu düşünen kurum müdürü Ezel DEMİRBAŞ şunları söyledi: “Bizler sağlık konusunda alanında uzman kişilerle öğrencilerimizi buluşturmak istedik. İstanbul Ortopediatri Çocuk Ortopedi Akedemisi ile daha öncede iş birliği yaptık ve ailelerin bu memnuniyeti üzerine tekrardan  iletişime geçtik. Kurumumuzda eğitim alan fiziksel engel problemi çeken öğrencilerimizle hekimleri bir araya getirerek öğrenci ailelerin izleyecek oldukları yol hakkında bilgi edinmelerini istedik. Bizleri kırmayıp İstanbul’dan buraya kadar birkez daha öğrencilerimiz için gelen Ortopediatri Akademisi Prof. Dr. Muharrem İNAN ve ekibine çok teşekkür ederiz.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …