Cumartesi , Nisan 20 2024

NURSEL ÖZDEMİR’ İN EĞİTİM KADROSU “DRAMA VE MÜZE EĞİTİMİ”

Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi eğitim kadrosu FETAV ve Liverpool Üniversitesi ortaklığında “Taşlara Kazınmış” projesi kapsamında 15-18 Mayıs tarihlerinde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat okulu ve Fethiye Müzesi’nde düzenlenen ”Drama ve Müze Eğitimi” seminerine katıldı.

Seminer süresince Nursel Özdemir’ in eğitim kadrosunun tamamının katıldığı çalışmalardan büyük keyif alan katılımcılar eğitim sonrasında müze ziyareti ile yapılan projeye anlam kattı. Yürütülen projenin Bilim Uzmanı Gülşen Yeğen şunları ifade etti: “ Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi eğitmenlerini ve idarecilerini “Taşlara Kazınmış Projesi” ne destek verdiği için canı gönülden kutluyorum. Çalışmalar boyunca eğitim verdikleri öğrencilere de katkı sağlamaları için drama eğitimlerinde çok daha seçici ve dikkatli olduk. Eğitmenlerin çalıştığı bu alan o kadar farklı ve özel ki; çalışmalar boyunca tam kadro katılmaları da bizleri mutlu etti. Ben ve proje ekibimiz yapılan çalışmalara destek veren Nursel Özdemir ekibine ve kurum müdürü Ezel Demirbaş’ a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi. Kurum müdürü Ezel Demirbaş ise şunları ekledi: “Nursel Özdemir eğitim kadrosu olarak bu projede yer aldığımız için şanslıyız. Bizleri her konuda destekleyen FETAV ile işbirliğine her daim hazırız. Proje bilim uzmanı Gülşen Yeğen ise çalışmalar boyunca engelli öğrencilere de uygulanabilecek farklı tekniklerle eğitim kadromuzun bilgilerini desteklemiştir. Projenin son gününde eğitmenimiz Gülşen Hanım ile Fethiye Arkeoloji müzesini ziyaret ederek yapılan çalışmalara anlam katmış ve bizlerinde müze farkındalığını sağlamıştır. FETAV ve Liverpool Üniversitesinin yaptığı bu projede yer almamıza destek sağlayan FETAV başkanı Dilek Dinçer’e ve proje bilim uzmanı Gülşen Yeğen’ e çok teşekkür ederiz” dedi. Eğitimler sonrası katılım sertifikası alan eğitmenler yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …