Çarşamba , Mayıs 8 2024

Nihat Öztürk’lü Danışma Toplantısı

Ak Parti Seydikemer İlçe Danışma kurulu toplantısına Milletvekili Nihat Öztürk de katıldı. Toplantıda konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2B komisyonunun 10 gün içinde çalışmaya başlayacağı ve Seydikemerlileri TOKİ ile buluşturacakları müjdelerini verdi.

Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu konferans salonunda yapılan toplantıya Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı Kadem Mete, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Turhan, Harun Hıra ve İlker Coşkun, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır, Ak Parti Mahalle Başkanları, Ak Parti Seydikemer Kurucu İlçe Başkanı Fatih Doğru ile birlikte partililer de katıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile birlikte iki üç gün boyunca Ankara’da bakanlıklardan hizmet takibi yaptıklarını söyledi. Gümüş; ”4 yıl oldu. Hastane, köprü, hükümet konağı şu an askı sürecinde. Ardından ihalesi yapılacak. Güzel, görkemli bir hükümet konağına sahip olacağız. Ankara’da ayrıca Gençlik Hizmetleri Spor Bakanımız birim müdürlerine talimat vererek halı saha ve spor tesisleri de yapılacaktır” dedi.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de 2018 yılının bir atılım yılı olacağını ifade ederek; ”Resmi kurum ve kuruluşların hepsi yerini bu yıl bulacak. 1075 dönümlük İmar çalışmasının Büyükşehir Belediyesinden 1/5 binliklerini aldıktan sonra planlarını da yapacağız. Bize yol yapmak, kilit parke döşemek hiç koymuyor. Ancak ‘hani senin Hükümet Konağın, belediye hizmet binan’ dedikleri zaman bizim zorumuza gidiyor” dedi.  Otgöz; ”Seydikemer’de 2B komisyonunun 10 gün içinde çalışmaya başlayacağı ve TOKİ’ye de yeri bulduk.Menekşe ve Belen taraflarında yerimiz var. Seydikemerlileri TOKİ ile buluşturacağız” müjdelerini verdi.
İl Başkanı Kadem Mete de teşkilatçılıkla ilgili bilgiler aktararak; kongre süreçlerinin tamamlandığını, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 70-80 oy alarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yine Cumhurbaşkanı seçeceklerini söyledi.
Muğla Milletvekili Nihat Öztürk de Seydikemer’in önemini anlatarak; ”Seydikemer’den vazgeçme durumumuz yok. Sizlerin de Ak Parti’den vazgeçme durumunuz yok. 2004-2009 sürecinde en zor dönemleri yaşadık” dedi. Toplantıda dilek ve temenniler de alındı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …