Çarşamba , Ekim 15 2025

İlk mahsuller öğrencilere dağıtılmaya başlandı

Fethiye Belediyesi ile S.S. Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi işbirliğinde yapımı tamamlanan Tavuk Yumurtası Üretim Tesisi’ndeki ilk mahsuller, okul öncesi öğrencilerine dağıtılmaya başlandı.

Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Ali Kıroğlu ve personeller, tesisin ilk mahsulünü Muğla Büyükşehir Belediyesi Emin Eller Gündüz Bakımevi’ne teslim ettiler.

Fethiye’deki tüm okul öncesi öğrencilerine taze ve ücretsiz bir şekilde dağıtımların devam edeceğini belirten Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, “Belediyemiz ve S.S. Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi, yumurta üretim tesisini kısa bir süre önce Fethiye’ye kazandırmıştı. Buradaki amacımız, okul öncesi çocuklarımıza taze ve organik yumurta yedirmek. Bundan dolayı bizler bugün Muğla Büyükşehir Belediyesi Emin Eller Gündüz Bakımevi’ne ilk mahsullerimizi bıraktık. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

KAYMAKAM AKKAYA BAYRAK TÖRENİNDE

Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya beraberinde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile birlikte Fethiye …