Cuma , Nisan 19 2024

İki Otomobil Çarpıştı: 9 Yaralı

Seydikemer de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı. İddiaya göre Ali Öz idaresindeki 48 ABU 297 plakalı otomobil yol dökülen mıcır nedeniyle direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu, Fethiye-Antalya kara yolu Seydikemer Bayır mahallesi mevkiinde, karşı yönden gelen Ramazan Girgin yönetimindeki 06 EU 1695 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücüler ve Girgin’in yanında bulunan eşi, 3 kızı, diğer araçtaki Hakan Öz, Hamit Öz, Hüseyin Örskan ve Ali Öz yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Araçlardan çıkarılan yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Fethiye’deki hastahanelere kaldırıldı. Ramazan Girgin’in en küçük kızı olduğu belirtilen Beyza Girgin’in (16) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle kara yolunda uzun araç kuyrukları oluşurken, Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …