Perşembe , Nisan 25 2024

FTSO’nun Başarılı Üyeleri Ekonomiye Değer Katıyor

   Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının başarılı üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan tarafından yapılan ziyaretlerle tebrik edildi.

2016 yılında Fethiye ve Seydikemer bölgesinde en çok istihdam sağlayan, kurumlar vergisi ve gelir vergisi kategorilerinde ilk üçe giren şirket ve şahıslar belli oldu.  Kategorilerinde ilk üçte yer alan FTSO üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan tarafından başarılarının teşvik edilmesi ile örnek olmalarının sağlanması amacıyla ziyaret edilerek tebrik edildi.

Akif Arıcan, Fethiye ve Seydikemer bölgesinde en çok istihdam sağlayan Lykia Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Liberty Hotels Lykia Genel Müdürü Mehmet Biçer, 2016 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenleri arasında 1. sırada yer alan Belcekız Otelcilik ve Turizm A.Ş. sahipleri Bekir Sıtkı Yarguz, Kutluhan Yarguz ve Genel Müdür Ufuk Çelik ile en çok istihdam sağlayan kadın girişimci sıralamasında 3. sırada yer alan Pine Hill Hotel sahibi Münüre Uysal’ı işyerlerinde ziyaret ederek tebrik etti.

Liberty Hotels Lykia Genel Müdürü Mehmet Biçer ile görüşerek tebrik belgesini takdim eden Akif Arıcan, Biçer ile 2016 turizm sezonu ve bölgenin alternatif turizm potansiyeli üzerine sohbet etti. Bölge ekonomisine yapılan her yatırımın istihdamı da olumlu etkilediğini ifade eden Arıcan, en çok istihdam sağlayan firma olmalarından dolayı Mehmet Biçer’i kutladı.

2016 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenleri arasında 1. sırada yer alan Belcekız Otelcilik ve Turizm A.Ş. sahipleri Bekir Sıtkı Yarguz, Kutluhan Yarguz ve Genel Müdür Ufuk Çelik ile görüşen Arıcan, son yıllarda vergi sıralamasında yer alan firmanın bu yıl birinci olarak bu başarıyı devam ettirmesinden dolayı tebrik eden etti ve turizm sektörünün durumu, dolardaki artışın sektöre etkilerini üzerine görüştü. Bekir Sıtkı Yarguz, Arıcan’ı ve ekibini Babadağ Teleferik Projesindeki başarısından ötürü tebrik ederek, teleferiğin hizmete açılmasının turizme olumlu etki edeceğini ifade etti.

En çok istihdam sağlayan kadın girişimci sıralamasında 3. sırada yer alan Pine Hill Hotel sahibi Münüre Uysal’ı iş yerinde ziyaret eden Akif Arıcan, otelin spa ve su terapisi merkezini de gezdi. Arıcan, Münüre Uysal’ın en çok istihdam sağlayan kadın girişimciler arasında yer almasının ticari hayata atılmak isteyen kadınlara örnek olabileceğini de söyledi. Ziyaretinden ötürü Arıcan’a teşekkür eden Münüre Uysal, başarının ancak çok çalışmakla mümkün olduğunu kaydederek kendisine yardımcı olan personeline ve ekibe de teşekkür etti.

Akif Arıcan, Oda üyesi Yalçın Otel sahibi Erkan Tümen’i de ziyaret ederek Oda projeleri üzerine sohbet etti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …