Salı , Nisan 23 2024

Fethiyespor’da Yeterli Çoğunluk Sağlanamadı

2.lig de mücadele eden Fethiyespor’un olağanüstü kongresi yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 2 Haziran Cumartesi gününe ertelendi. Olağanüstü kongre saatine kalabalık bir grup ile gelen mevcut Başkan Mustafa Ferizcan’a yoğun bir destek verildi.  Fethiyespor mevcut başkanı Mustafa Ferizcan yeni listesini de açıklarken ‘’Bu camiaya gönül verenler ve yönetenler şaibe içerisinde bulunamazlar’’ şeklinde konuştu.

Fethiyespor’un saat 14’te Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi salonunda yapılması planlanan olağanüstü kongresi yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile 2 Haziran Cumartesi gününe ertelendi. Mevcut başkan Mustafa Ferizcan ile eski başkanlardan İsmail Öztük’ün başkanlık için yarışacağı olağanüstü kongreye Fethiyespor taraftarları, üyeler ve diğer davetlilerden oluşan 200’e yakın lacivert beyazlı gönüllüler geldi. Fethiyespor başkanı Mustafa Ferizcan ve yeni yönetim kurulu üyeleri olağanüstü kongre için birlikte gelirken 800’e yakın üyesi bulunan Fethiyespor da üçte ikilik çoğunluk sağlanamayınca kongre önümüzdeki hafta Cumartesi gününe ertelendi. Fethiyespor başkanı Mustafa Ferizcan ‘’Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için olağanüstü kongremiz 2 Haziran Cumartesi gününe ertelenmiştir. Buraya toplanan Fethiyespor sevdalılarına teşekkür ederim. Buradaki topluluğu görünce genel kurula katılım daha fazla olacaktır’’ dedi. Ferizcan ‘’ Spekülasyonlar olabiliyor. Fethiyespor’da görev yapan ya da yapacak olanlar spekülasyonda bulunmazlar. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın.  2018-2019 futbol sezonunda camiamıza verdiğimiz sözü gerçekleştirmek için hedefe giden Fethiyespor’u yaratmak için arkadaşlarla aday olduk. Fethiyespor üyeleri devam kararı verirlerse yüksek tecrübe ve iskelet kadromuzun yanı sıra aynı teknik kadro ile Fethiyespor’u yüksek başarılara götüreceğiz. Bu camiaya gönül verenler ve yönetenler şaibelere yol açacak bir durumda bulunmazlar’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmasından sonra Mustafa ferizcan asil ve yedek üyelerden oluşan listesini okudu.  Ferizcan’ın okuduğu liste şu şekilde; Mustafa Ferizcan, Okan Arıkan, Mete Atay, Özkan Torunoğulları, Kenan Kıran, Mehmet Suri, Murat Tiryaki, Ergün Özdemir, Sami Kemik, Tolga Yuluk, Mert Demir, Onur Belci, Aykut Sidekli, Taner Aydın, Mustafa Uçar, Sezai Uysal, Habip Demir, Ali Kıvrak, Arif Şahin, Oğuzhan Toklu, Hüseyin Sönmez, Timur Cenk Budak, Murat Hurmabıyık, Ünal İlkay Sertel.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …