Cuma , Nisan 19 2024

FETHİYESPORDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Fethiyespor Mustafa Ferizcan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, bu gün (dün) öğlen toplanarak görev dağılımı yaptı.

3 Haziran Cumartesi günü yapılan Fethiyespor Olağan Genel Kurulu’nda; Mustafa Ferizcan başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, bugün (dün) öğlenki toplantısında görev dağılımı yaptı.

Yeni oluşan yönetimin Fethiyespor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Fethiyespor Kulübü Başkanı Mustafa Ferizcan, toplantıdan sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Fethiyespor Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdiklerini belirten Ferizcan şöyle konuştu: “Önümüzde bir transfer süreci söz konusu. Transfer komitemizi oluşturduk. Bununla birlikte kulübümüz adına bir takım projelerimiz vardı. Onların değerlendirmesini gerçekleştirdik. İnanıyorum ki özlenen Fethiyespor’u tüm camianın beklediği başarıları yakalayacak Fethiyespor’u oluşturacak ekip bunu layıkıyla gerçekleştirecektir. 2017-2018 futbol sezonunun tüm takımlara, kulübümüze hayırlı olmasını, kazadan beladan uzak bir sezon olmasını diliyorum.

Ferizcan, hafta sonu yapılan kongreden sonra bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlara da tepki göstererek şunları söyledi:

“Özellikle kongremizi gerçekleştirdikten sonra her ne kadar şahıs olarak itibar etmesem de sosyal medyada birkaç günden beri birçok söylemler söz konusu. Bizim yönetim kurulu olarak yola çıktığımız ilk günkü felsefemiz yepyeni yüzler, genç ve dinamik ekipti. Bir diğer önceliğimizde camiamızın birlik ve bütünlüğünü sağlamaktı. Var olan küskünlükleri, kırgınlıkları ortadan kaldırmaktı. Kongremizin ardından bir takım çirkin atışmaları maalesef üzülerek takip etmekteyiz. Fethiyespor camiası ve yönetim kurulu olarak bunların hiç birini onaylamamız mümkün değil. Aksine herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Çünkü kongremiz geride kalmıştır. Esat abimiz ve ekibi hepimizin abisidir, büyüğüdür. Hiçbir şeklide onlara karşı farklı bir bakış açımız, onlara en ufak bir saygısızlığımız mümkün değildir. Onları her zaman seviyoruz, sayıyoruz. Bu anlamda bu olumsuz davranışlara son verelim. Birlik, beraberlik içerisinde tek yumruk olarak Fethiyespor’umuzu hak ettiği yerlere taşıyalım.”

Fethiyespor Kulübü’ndeki yeni yapılanma şöyle oluştu:

Fethiyespor Kulübü Başkanı: Mustafa Ferizcan

Başkan Vekili: Hüsrev San

Başkan Yardımcıları: Sedat Akdağ, Önder Akdenizli, Zühtü Kıvrak, Şeniz Sarıkaya

As Başkanlar: Okan Arıkan, Şükrü Hakan Tufan, Harun Reşit Yiğit, Ali Kıvrak

Sayman: Ersel Erelli

Genel Sekreter: Fatih Taşer

Genel Sekreter Yardımcısı: Özkan Hırçın

Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Sami Kemik

Taraftar sorumlusu: Tolga Yuluk

Basın Sözcüsü: Mehmet Ali Demirba

Alt yapı ve amatör branşlar sorumluları: Cengiz Halis ve Salih Dündar

Reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler sorumlusu: Emrah Aydın

Fethiyespor kulübü başkanı Mustafa Ferizcan önderliğinde oluşturulan Transfer Komitesi’nde yer alan isimler ise şöyle: Hüsrev San, Cengiz Halis, Harun Reşit Yiğit, Tolga Yuluk, Salih Dündar, Mehmet Ali Demirbaş.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …