Cuma , Mart 29 2024

Çiftçiler İndirimden Yararlanacak

 

Fethiye Ziraat Odası ile LETOON Hastanesi arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle Fethiye Ziraat Odasına kayıtlı çiftçiler, Letoon Hastanesi sağlık hizmetlerinden indirimli yaralanabilecek.

Fethiye Ziraat Odasına kayıtlı çiftçilerin Letoon Hastanesinden indirimli hizmet alması için Fethiye Ziraat Odası ile Letoon Hastanesi arasında protokol imzalandı. 31 Ocak Çarşamba günü yapılan imza törenine Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir katıldı.

Kaliteli hizmet için sürekli geliştiklerini ifade eden Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir, 20 yıldır Fethiye’ye hizmet verdiklerini söyledi. Aydemir, “Ekonomik anlamda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Önemli olan hizmet anlamında iyi şeyler yapabilmektir. Hastanemiz tıbbi cihaz, ekipman, kadro ve kadro kalitesi olarak sürekli gelişmekte. Bunlar insan hayatına katkıdır çünkü bizim işimiz insan hayatı, insan sağlığıyla ilgili. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bugün Fethiye Ziraat Odası ile çiftçi kardeşlerimize indirimli hizmet vermek adına anlaşma yaptık. Hayırlı uğurlu olsun. Çiftçilerimize her türlü sağlık hizmetinde yüzde 15 indirim sağlayacağız” dedi.

Katkılarından dolayı Hasan Aydemir’e teşekkür eden Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit şunları söyledi: “Sağlık hizmetlerinden yararlanma için yapılan bu anlaşma çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu indirimli hizmetten yaklaşık 6 bin çiftçimiz ve birinci derece yakınları yararlanacak. Çiftçilerimiz Ziraat Odasına müracaat edip, biz onlara bir kart vereceğiz. O kartla Letoon Hastanesine gittikleri zaman bu indirimden yararlanacaklar. Artık çiftçilerimizin cebinde indirim kartı da olacak.”

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …