Cuma , Nisan 19 2024

AİDATINI YATIRMAYAN ÜYELER OY KULLANAMAYACAK

Çoğunluk sağlanırsa 27 Mayıs da, sağlanamazsa 3 Haziran Cumartesi günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda yapılacak Fethiyespor Olağan Genel Kurulunda aidatını ödemeyen üyelerin tüzük gereği oy kullanmayacağı öğrenildi.

Fethiyespor Olağan Genel Kurulunun hazırlıkları sürüyor. 525 üyesi bulunan Lacivert Beyazlı kulüpte sadece 200’e yakın üyenin aidatlarını yatırdığı kaydedildi. Çoğunluk sağlanırsa 27 Mayıs da, sağlanamazsa 3 Haziran Cumartesi günü saat 15.00 da Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda yapılacak Fethiyespor Olağan Genel Kurulunda aidatını ödemeyen üyelerin tüzük gereği oy kullanmayacağı öğrenildi. Fethiyespor Olağan genel kurulunda başkan Okan Uysal üyelere 2 yıllık başkanlık dönemini anlatacak. Kulübün gelir ve giderleri hakkında kongre üyelerine geniş bir sunumda bulunacak. Bu arada tüzük gereği aidatını ödememiş üyelerin yapılacak seçimde oy veremeyeceği kaydedilirken, yaklaşık 300’ü aşkın üyenin aidatını ödemediği de anlaşıldı. Aidatını ödemeyen üyelerin 27 Mayıs Cumartesi gününe kadar ödemeleri halinde başkan ve yönetim kurulu üyeliği için çıkacak liste ya da listelere oy verebilecekleri belirtildi.

Olağan Kongre sürecine yaklaşılırken, başkanlık için Eğitimci Mustafa Ferizcan ve eski Fethiyespor Başkanı iş adamı Esat Bakırcı ile sürpriz bir oluşumun çıkacağı konuşuluyor. Fethiyespor kulislerinde bir başka isim geçmezken, özellikle eski başkanlardan İsmail Öztürk’ün son dakika sürpriz yaparak aday olması da bekleniyor.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …