Cumartesi , Nisan 20 2024

“4.5 Yıl İyi Değerlendirilmeli”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Demokrasi şölenine dönüşen bir seçimi daha geride bıraktık. Yerel seçim sonuçlarının, Fethiyemize, Seydikemerimize, Muğlamıza, tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzde 4,5 yıllık seçimsiz bir dönem var. Beklentimiz bu seçimsiz dönemin en iyi şekilde değerlendirilerek, ekonominin bir numaralı gündem maddesi olması.” dedi.

FTSO Başkanı Osman Çıralı 31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’ye yakışır biçimde huzur içinde tamamlandığını ve ülke genelinde seçmenlerin sandığa gittiğini ve vatandaşlık görevlerine yerine getirdiğini belirterek, “Seçim sonuçlarının başta Fethiyemiz ve Muğla olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi. Çıralı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla genelinde, Fethiye ve Seydikemer’de milletimize yakışır bir seçim süreci yaşadık. Halkımızın iradesi ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı seçilen Alim Karaca, Seydikemer Belediye Başkanı seçilen Yakup Otgöz ile ilçelerimize seçilen belediye başkanlarını kutluyor, hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Başta üyelerimiz olmak üzere sandığa giderek, seçimleri demokrasi şölenine çeviren tüm seçmenlerimize Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Halkın iradesinin sandığa yansımasıyla kazananın bölgemiz, ilimiz olacağına inanıyorum. Seçimler geride kaldı, artık zaman birlik beraberlik ve ekonomik zorlukları aşmak için birlikte hareket etme zamanıdır. Son 5 yılda 8 seçim yaşayan Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme giriyor. Bu yeni dönem ülke genelinde özellikle ekonomik reformlar açısından iyi değerlendirilmesi gereken bir dönem. İş dünyası olarak beklentimiz bu seçimsiz dönemin en iyi şekilde değerlendirilerek, ekonominin gerek ulusal gerekse yerel bazda bir numaralı gündem maddesi olması.

Yerel bazda; biz bölgemizin ve üyelerimizin sorunlarını, beklentilerini ve çözüm önerilerin seçim sürecinde tüm adaylara ilettik. FTSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm kurumlarla uyum içinde çalışma kararlılığı içindeyiz. Belediyelerimizin desteği olmadan Fethiye- Seydikemer Güç Birliği Platformu ile Turizm Konseyi’ndeki çalışmalarımızın sonuca ulaşması mümkün olmaz. Bu açıdan Belediyelerimiz olmaza olmazımız. Biz sorunların el birliği ile çözüme kavuşturmak için işbirliği yapmaya biz hazırız.”

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …