Salı , Nisan 23 2024

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye ve çevresinde çeşitli etkinliklere katılıp; ziyaretlerde bulunuyor. Gökcan beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Belediyesi’ne, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan cüzi bir fiyatla tahsis edilen Karaot Plajı’nda incelemelerde bulundu. Plaj yetkilisi Tayfun Turgut’tan bilgiler alan Gökcan, plajı gezip gün batımını izledi. Fethiye Belediyesi tarafından Karaot Plajı’na yapılan tesisi beğenen Milletvekili Gökcan, plajın tahsisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan halkın ücretsiz yararlanması için Fethiye Belediyesi’ne, Karaot Plajı’nın cüzi bir ücretle kiralanmasında öncülük yapan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, bu plajda incelemelerde bulundu. Gökcan burada yaptığı açıklamada, ‘Parti gözetmeksizin hizmet yapıyoruz. Davet edilseydim açılışına da gelirdim’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; “Karaot Plajı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait olan fakat vatandaşımızın faydalanma anlamında çok kullanamadığı bir plajdı. Özellikle önceki dönem belediye başkanı Behçet Bey’in zamanında başlamış olan bir süreci vardı. Sonra araya yerel seçimler girdi. Yerel seçimden sonra yeni seçilen başkan ve bir bekleme süreci oldu. Sonraki süreçti Alim Başkan sürecin devam ettirilmesi ve bu Karaot Plajı’nın Fethiye Belediyesi’ne tahsisi ile ilgili bizlerden bir talebi oldu. Bizlerde bu haklı talebi tabi ki Çevre ve Şehircilik Bakanı’na ilettik. Bakanlıkla yaptığımız görüşmeler sonucunda Fethiye Halk Plajı olarak kullanılmasına uygun gördük. Fethiye Belediyesi’ne Halk Plajı olarak tahsisi yapıldı. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyorum. Az önce müdürümüz bize gezdirdi. Gayet güzel, keyifli bir yer olmuş. Fethiyeli hemşerilerimizin kullanabileceği güzel bir halk plajı olmuş.

Verirken de özellikle söylemiştik. Giriş ücretsiz olacak halk plajı olacak diye. Müdürümüzle görüştük girişin ücretsiz olduğunu, şezlong fiyatlarından çok cüzi bir miktar alındığını, içerideki yeme içme fiyatlarının da uygun olduğunu belirttiler. Açıkçası ben beğendim. Çok güzel bir ortam. Bu ortama da uygun bir şekilde malzeme kullanılmış genelde ahşap ağırlıklı. Öncelikle Fethiye Belediyesi’ne ve Fethiyeli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bundan sonraki süreçte de özellikle plajlarla ilgili bu desteği vermek istiyoruz” dedi.

Milletvekili Gökcan; “Açılış törenine davet edilmedim. Davet edilseydim mutlaka katılırdım. Çünkü bu plajın tahsis edilmesinde milletvekili olarak katkım olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu süreci baştan sona çok takip ettim. Ama plaj tahsisi yapıldıktan sonra Alim Başkan telefonla arayıp teşekkür etmişti. Açıkçası arayıp teşekkür etmesi hoşuma gitti ama bir davette bekliyordum. Davet gelmeyince bugün Fethiye programı da olunca yerinde görmek istedim. Gerçekten güzel bir tesis olmuş hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ; “Aslında Fethiye Karaot Plajı bunun en güzel örneklerinden biri. Bugün AK Parti Milletvekili olarak Karaot Plajı’nın CHP Belediyesi’ne tahsisinde rolüm var. Bizzat bakanlık sürecinde de takipçisi olduk. Bu da parti gözetmeksizin hizmet yaptığımızın en güzel örneğidir” şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …