Perşembe , Nisan 25 2024

Öğrenciler Gazetecileri Gününde Unutmadı

Fethiye Gülşen Gökçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11/H Halkla İlişkiler ve Organizasyon bölümü öğrencileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Fethiye’de görev yapan gazetecilere küçük ama anlamlı bir hediye verdi.

Fethiye Gülşen Gökçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11/H Halkla İlişkiler ve Organizasyon bölümü öğrencileri Selma Ocak, Rahime Nur Yıldız, Yaren Gümüş ve Aleyna Açıkgöz’ün okulda yaptıkları proje ile Fethiye’de çalışan gazetecileri günlerinde hatırlayarak anlamlı bir hediye dağıttılar. Öğrencilerin araştırmaları sonucunda basın çalışanlarının Türk Kahvesini çok sevdiklerini ve küçük bir şişe içerisine hazırladıkları hediyeye yazdıkları “Hayatını ve yüreğini bu yola adamış gazetecilere… Sevgi ve saygılarımızla…” şeklindeki küçük not ile günümüze anlam kattılar. Dost Gazetesi ve çalışanlarımız olarak bizleri düşünerek hazırladıkları bu anlamlı hediye için teşekkür ediyor, öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …