Perşembe , Nisan 25 2024

Kırmızı Grup, Mavi Grubu Bölmeye mi Çalışıyor?…!   

Ticaret Odası’nda yapılacak yönetim ve meclis seçimi için kırmızı grup mavi gruptan çayı geçerken “eşek değiştirecek”  kişiler aradığı iddia ediyor. 

 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 1 Nisan 2018 Pazar günü yapılan Olağan Genel Kurul seçimi sonuçlandı ama daha tansiyonu ve ateşi düşmedi. En son yapılan itiraz ile çiziklerden dolayı buçuk olan grubunda Kırmıza guruba geçtiği öğrenildi. Şimdi önümüzdeki günlerde yapılacak olan Yönetim Kurulu Başkanlığı ile üyeleri ve Meclis Başkanlığı ve üyeliği için yapılacak seçim öncesi Kırmızı grup tarafından Mavi gruptaki kişilere farklı teklifler yapılmaya başladığı iddia ediliyor. Bazı mavi grup üyelerine ulaşmak suretiyle tekliflerde bulundukları, farklı taahhütlerde bulundukları vurgulanıyor. Mavi grup içinde bu tekliflere itibar edecek kimse olmadığı gibi, kırmızı gruptan seçilerek gelenlere de teklif dahi edilmediği söyleniyor.  

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 1 Nisan 2018 Pazar günü yapılan Olağan Genel Kurul seçimi bitmesine rağmen gruplar arasındaki çekişme bitmemiş gözüküyor. 1 haftalık ihtiraz süresinin bitmesiyle yapılacak olan organ seçimleri için azınlıkta olan Kırmızı grup temsilcileri, mavi gruptan seçilen kişileri yanlarına almak için bazı kişilere  farklı tekliflerde bulunduklarını ifade ediyorlar. Bu iddialar doğrultusunda mavi grup içerisindeki  “ seçilen kişilerin”, “,kişiliklerinin tamamıyla oturmuş kişiler olduğu yapılan tekliflere itibar etmedikleri öğrenildi. Her birinin karakterli, dürüst, söyledikleri ile, yaptıkları aynı olan şahsiyetler olduğu için bu seçimi aldıkları defaten belirtiliyor. Mavi grup içerisindeki seçilmiş ve seçilmemiş kişilerinin “satılık bir envanter” veya emtia olmadığını bildikleri halde ortam bozmak , aramıza fitne ,fesatlık sokmak için uğraştıklarını görüyoruz….Ama şunu halen anlamamışlar ki onlar gibi, tek değiliz. Biz biriz, birlikteyiz, çayı geçerken eşek değiştirmeyiz.. Bu işi yapmaya çalışan grubun başındaki kişi zaten ilk başta seçilirken, kendi grup arkadaşını ekarte ederek başkan olduğu için şimdi aynı işlemi takım arkadaşlarımıza yapmaya çalışıyorlar. Daha doğrusu yapmak için kapı aralamaya çalışıyorlar. Oysa bu uğraşları seçim öncesi yapsalardı belki bu durumda olmayacaklardı. Mavi grupta kavga gürültü beklemesinler,bu dönem Oda da o istedikleri kargaşayı bulamayacaklar. Odayı her türlü sorundan uzakta tutarak, sorun çözümleyen bir oda haline getirmek için mücadele edeceğiz” şeklinde konuşuyorlar.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …