Cuma , Nisan 19 2024

İnternette Tanıştı Fethiye’de Evlendi

Fethiye’de yat kaptanlığı ve tekne ustalığı yapan Kenan Ercan, internette tanışıp yat turuna çıkardığı Sırbistan’lı Diş Hekimi Sibila Tot ile Fethiye’de Prenses Serap Tekne’sinde kıyılan nikah ile dünya evine girdi.  İnternette tanışıp yat turuna çıkardığı Sırbistan’lı Sibila Tot ile arkadaşlığı aşka dönüşen Kenan Ercan, Fethiye’de Prenses Serap Teknesi’nde yapılan eğlenceli nikah merasimi ile dünya evine girdiler.

Fethiye’de uzun yıllar tekne ustalığı ve yat kaptanlığı yapan Kenan Ercan, sosyal medya aracılığı ile tanıştığı Sırbistan’lı Sibila Tot’u mavi yolculuğa çıkardı. Müşteri olarak gezdirdiği Sibila Tot ile arkadaşlığı aşka dönüşen Kenan Ercan, 6 yıldır Fethiye’de yaşamaya başlayan Sibila Tot’a evlilik teklifinde bulundu. Sibila Tot’un kabul etmesi ile doğruca Fethiye Belediyesi Evlendirme Dairesi’ne giden çift, nikah işlemlerini yaptırdı. Deniz üzerinde tanıştıkları için deniz üzerinde evlenmeye karar veren çift, yakın aile dostları ile Prenses Serap Teknesi’nde düzenlenen eğlenceli nikah merasimi ile dünya evine girdi. Çift mayıs ayında yine deniz üzerinde davullu zurnalı düğün yapacaklarını söylediler. Kaptan damat Kenan Ercan, kendi yatım ile turizme hizmet veriyorum diyerek ‘’ Deniz üzerinde tanıştık, deniz üzerinde nikah kıyıyoruz ‘’ dedi. Ercan, ‘’ İlk olarak sosyal medya üzerinden görüşmeye başladık. Daha sonra Sibila Tot tekne turumuza katıldı. Arkadaşlığımızı daha da ilerlettik ve zaman içerisinde evlenmeye karar verdik. İlk yüz yüze tanışmamız tekne turunda oldu. İkimizin de düşünce yapısı aynı burçlarımız dahi aynı. İkimizde denizi çok sevdiğimiz için nikahımızı deniz üzerinde yaptık. Düğünümüzü de mayıs ayında deniz üzerinde yapacağız ‘’ ifadelerinde bulundu.

Sırbistan’lı gelin Sibila Tot ise, ‘’  6 senedir Fethiye’de yaşıyorum. Çok mutluyum. Evlendikten sonra Türkiye’de yaşayacağız ‘’ diye konuştu.

Prenses Serap Teknesi sahibi Yılmaz Yalçın da ‘’ Kış boyunca değerlendirmek için deniz üzerinde teknemizde bazı aktiviteler yapıyoruz. Özel günler özellikle öğretmenler günü, christmas, yılbaşı gibi. Bu gün de teknemizde nişan var. Bazı guruplarımız teknede nişan ve düğün tercih ediyor. Hatta bu günkü nişanın sahiplerinden Kenan Kaptan aynı zamanda meslektaşımız, denizci arkadaşımız. O da denizde kutlamayı tercih etti. Ömür boyu kendilerine mutluluklar diliyorum. Teknemizde yaş günü, nişan, düğün gibi aktiviteler düzenliyoruz. Yapmayı düşündükleri etkinlikler için mekan tercihi olarak tekneyi tercih eden kişileri rezervasyon yapmaları için bekleriz ‘’ ifadelerini kullandı. Yılmaz Yalçın, yılbaşı programlarını da hazırladıklarını belirtip ‘’ Yılbaşı programımızı hazırladık ve oldukça talep var. Şu anda 3 tane gurubum var ve bir tanesinin sayısı 150 kişiye yaklaşmış. Onu şu anda alamayacağımız için başka bir tekneyle program yapacağız büyük bir ihtimalle. Diğer 2 gurubumuz için güzel bir yılbaşı programı hazırladık. 2018’e Fethiye Körfezi’nde gireceğiz. Umarım 2018 , tüm halkımız için mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı geçer. Ekonomimiz son zamanlarda bildiğiniz gibi çok kötü ve inşallah hepimiz için hayırlısı olur ‘’ dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …