Cuma , Nisan 19 2024

Demir Dönemi, Resmen Başladı

Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen ve 3 listenin yarıştığı CHP Fethiye ilçe kongresinde seçimi farklı şekilde kazanan turizmci Mehmet Demir kalabalık bir delege grubuyla ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe olağan kongresi Pazar günü yoğun katılımla gerçekleşmişti. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede ilçe başkanlığı için 3 aday yarışmıştı. 37. Düzenlenen CHP Fethiye İlçe olağan kongresinde başkan adayları; Ahmet Selim Yücel sarı liste, Ulaş Yavuz mavi Liste ve Mehmet Demir’de beyaz liste ile seçime girmişti. Cumhuriyet halk Partisi Fethiye şubesinin yeni başkanı Mehmet Demir oldu. Mehmet Demir başkanlığındaki beyaz liste 240 oy alarak seçimin kazanan tarafı oldu.
CHP Fethiye ilçe kongresinde seçimi farklı şekilde kazanan turizmci Mehmet Demir kalabalık bir delege grubuyla ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Mehmet Demir ve yeni yönetim kurulu üyeleri daha sonra parti ilçe binasına giderek ilçe başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu’ya mazbatayı teslim ederek görev devir teslimi gerçekleştirildi. CHP Fethiye yeni ilçe başkanı Mehmet Demir partide bundan böyle küskünlük ve dargınlığın yaşanmayacağını belirterek “Partimizi bir adım öne taşıyacak işlere imza atacağız” dedi. Mehmet Demir; CHP Fethiye’de halk tabanlı yeni bir dönemin başladığı ifade ederek herkesi kucaklayacağız, kimseyi küstürmeyeceğiz, partimizin oyunu 65 bine yükselteceğiz” dedi. Mehmet Demir konuşmasında “Mazbatamızı aldık. İlçe seçim kurulu başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İki gündür teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmekteyim. Sıkmadığımız el ve çalmadığımız kapı kalmayacak. Söz verdiğimiz gibi partimizin oyunu Fethiye’de 60 bin üzerine çıkaracağız. Tüm ekip arkadaşlarıma ve bana destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …