Cumartesi , Nisan 20 2024

4 Kamyon Yardım Yola Çıktı

Fethiye Belediyesi’nin Elazığ ve Malatya için başlattığı yardım kampanyası vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Günlükbaşı’ndaki Dükkan Senin mağazasını ziyaret ederek, yardımlar hakkında bilgiler aldı. Yardım kampanyasını bugün itibariyle sonlandırdıklarını belirten Karaca, şimdiye kadar 4 kamyonun yardımlarla doldurulduğunu ifade etti. Yardımlar, Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Elazığ ve Malatya’ya gidecek.
Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yardım kampanyasına Fethiyelilerin ilgisi yoğun olurken, yardımlar da kamyonlara yüklenmeye başlandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da dükkan senin mağazasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Karaca, Fethiyelilerin ilgisinden dolayı teşekkür ederek, Elazığ için yola çıkaracak yardımların kamyonlara yüklenmeye başlandığını söyledi. Karaca, “Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi tekrar sunuyorum. Fethiye’de yaşayan vatandaşlarımız Dükkan Senin ve Özer Olgun kültür merkezine akın akın yardımlarda bulundular. Emeği geçen ayrıca CHP İlçe Başkanımız Mehmet Demir, Foça Muhtarımız ve ilgili tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Şuana kadar 4 kamyon yardım aracımız yola çıktı. Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Elazığ ve Malatya’ya yardımlarımız gidecek. Bugün saat 18.00 itibariyle (27 Ocak Pazartesi) yardım kampanyasını sonlandırıyoruz. Yardımlara olan ilgiyi görünce çok duygulandım. Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Duyarlı tüm vatandaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Rabbim tüm insanımızı bu acılardan korusun. İnanın çok üzgünüm” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …