Cuma , Nisan 19 2024

Yusuf İzzet Gökçe Unutulmadı

4 yıl önce hakkın rahmetine kavuşan hayırsever iş adamı Yusuf İzzet Gökçe için okul aile birliği ve okul idaresi tarafından mevlüd-i şerif okutulup dualarda bulunuldu.

Fethiye Yusuf İzzet Gökçe İlk ve Ortaokulunu yaptıran hayırsever iş adamı Yusuf İzzet Gökçe eşi Gülşen Gökçe adına da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yaptırmıştı. 4 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hayırsever iş adamı ölüm yıl dönümünde yine unutulmadı. Yusuf İzzet Gökçe Okul Müdürü Yaşar Kaba ve Okul Aile Birliği tarafından Kuran-ı Kerim okutulup dualarda bulunuldu. Fethiye Müftülüğü İmam Hatiplerinden Mithat Gökmen tarafından Kuran-ı Kerim okunurken dualarda da bulunuldu. Yusuf İzzet Gökçe hayrına çeşitli ikramlarda da bulunulurken etkinliğe Okul Müdürü Yaşar Kaba, öğretmenler, öğrenciler ve velilerde katıldı. Okul Müdürü Yaşar Kaba “Okulumuzu yaptıran hayırsever iş adamı Yusuf İzzet Gökçe 4 sene önce aramızdan ayrıldı. Yaptırdığı okulu ve öğrencileri olarak bizler onu her yıl düzenli olarak anmaya devam ediyoruz. Tekrar kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara da uzun ömürler diliyorum inşallah Fethiye’mizin yine aynı şeklide maddi durumu iyi olanları başka okullar yaptırarak bir ömür boyu anılmayı düşünüyorlarsa böyle okullar yaptırsınlar diyorum” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …