Perşembe , Mart 28 2024

Vali Orhan Tavlı, Fotoğraf Sanatçıları İle Bir Araya Geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, ülkemizde ve Muğla’da fotoğraf sanatı ile ilgilenen, bu alanda çalışan dernek ve kulüplerin temsilcileri ile bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Vali Yardımcısı M. Suphi Olcay, Menteşe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı V. Caner Yıldız, Valilik Proje Sorumlusu Dr. Buket Ballıel Ünal, İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Aydın Durdu, Muğla’ya Hizmet Vakfı Müdür V. Burcu Küçük, Fethiye Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Fehmi Hanoğlu, Marmaris Uluslararası Fotoğraf Derneği Başkanı Levent İnan, Muğla Sinema ve Fotoğraf Derneği Başkanı Ali Murat Günay, Bodrum Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Yasin Balcı, Muğla Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Başkanı Deniz Aydemir, Fotoğraf Eğitmeni ve Gazeteci Volkan Yıldız, Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş, Fotoğraf Sanatçısı Erdinç Özal, Su Altı Fotoğraf Sanatçısı Murat Kulakaç, Fotoğraf Sanatçısı Sinan Arıktekin, Fotoğraf Sanatçısı Nihat Daş, Fotoğraf Sanatçısı Temmuz Korkmazgil, Fotoğraf Sanatçısı Selahattin Nemlioğlu, Fotoğraf Sanatçısı Gökhan Korkmazgil, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fotoğrafçısı Tevfik Ekici, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Fotoğrafçıları Uğur Acar ve Kemal Dönmez, Milli Parklar Şube Müdürlüğünde görevli Orman Mühendisi Çilem Sül ve Biyolog Mehmet Kaymakçı katıldı.

Vali Orhan Tavlı, toplantının amacının fotoğraf sanatı alanında çalışan ve bu alanda emek verenlerle tanışmak ve neler yapılabileceği hususlarında görüş alışverişinde bulunmak olduğunu ifade etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin insan kaynağı bakımından zengin bir üniversite olduğunu ifade eden Vali Orhan Tavlı, üniversite öğrencilerinin de bu alana yönlendirilmesi konusunda teşvik edilmesi yönünde çalışmalar yapılmasının önemine değinerek, fotoğrafçılık alanında hizmet veren kişi, dernek ve kulüplerle uzun vadede, sürdürülebilir çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …