Cuma , Nisan 19 2024

Tek Tek Kopuyorlar Hayattan

Fethiye’de üç gündür beklenmedik ölümler ile uyanıyoruz.  İlk gün Fethiye’de duymaya alışık olmadığımız kadın cinayetine kurban giden (24) yaşındaki Selda Acar ile sarsıldık. Bir gün sonra Mustafa Akadağ (47), dünde Fethiye Devlet Hastanesi personeli Bekir Kaya, Korana virüsten dolayı hayatını kaybetmişti.  bu günde Fethiye’de sevilen ve sayılan esnaflardan İsmail Çiloğlu’nun ölümü Fethiye’de şok etkisi yarattı.

Fethiye’de son günlerde yaşanan ölümler hayatı bir kez daha sorgulanması gerektiği  ortaya koydu. Yaşlısı, genci, zengini ve fakiri bir bir hayattan kopar gider oldu. Bazı ölümler için kurtuldu diyebileceğimiz, bazı ölümler yaşlıydı diye söylene bilenen ölümler olarak konuşulurken bazı ölümlerde insanlar üzerinde çok büyük etti bırakıyor. Fethiye’nin son üç güne bakınca  Fethiye’nin tanınmış ve sevilen simalarından İsmail Çiloğlu’nun ansızın vefatı sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Merkezi Fethiye Sanayi Sitesi’nde, Marmaris, Menteşe, Bodrum’da şubeleri bulunan SADİM söndürücü aletlerinin sahibi İsmail Çiloğlu hayatını kaybetti. Cenazesi Fethiye’de covid tedbirleri kapsamında ikindi namazını müteakip defnedilmesi planlandığı öğrenildi.

Fethiye Devlet hastanesinde çalışan korona nedeniyle hayatını kaybetti.

Fethiye İlçe Devlet Hastanesi’nde görevli temizlik personeli Bekir Kaya (58), korona virüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Kaya’nın ölümü üzüntü yarattı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek, acı haberi sosyal medyadan duyurduğu görüldü. Fethiye Devlet Hastanesi bahçesinde yapılan törenden sonra hastane personeli Bekir Kaya’nın cenazesi Ovacık Mahallesi Mezarlığı’nda özel giysili görevliler tarafından toprağa verildi. “Kovid sebebiyle ilimizde ilk sağlık çalışanı kaybımızı yaşamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Fethiye Devlet Hastanesi’nde Hizmetli olarak görev yapmakta iken kovid sebebiyle bir süredir tedavi gören üyemiz Bekir Kaya sabaha karşı tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesi’nde vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz” dediği görüldü.

“VAHŞİCE İŞLENEN KADIN CİNAYETİ”

Fethiye’mizde olmaz dediklerimiz olmaz dediklerimiz olur hale geldi.  ilçemizde iki çocuk annesi, 10 yıllık eşini bıçaklayarak öldüren koca önce  kayıplara karıştı. Sonra Antalya il sınırları içerisinde bulundu. Olay, Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi’nde meydana geldi. Tanju Acar (30) henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Selda Acar (24) ile tartışmaya başladığı ardından kavga ettikleridir. Tanju Acar ardından eline geçirdiği ekmek bıçağıyla eşini karnından ve başından 17 bıçak darbesiyle bıçaklayarak öldürüp, motosikletle binerek kayıplara karışmasıyla duyuldu. Tanju Acar’ın alkol ve uyuşturucu sorunu nedeniyle çiftin daha önce ayrıldığı, ancak araya giren ailelerinin çifti tekrar barıştırdığı öğrenildi. Tanju Acar’ın daha sonra Antalya il sınırında yakalanmasıyla sonuç buldu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …