Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen 49. Ümit, Genç ve U21 Avrupa Karate Şampiyonası’nda 3. olan Sena Kayacan ve Mustafa Aydemir için Fethiye’de karşılama töreni düzenlendi
Tezahürat ve davul zurna eşliğinde karşılanan Kayacan ve Aydemir, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Harun Reşit Yiğit, antrenörleri, sporcu, aileleri ve arkadaşları Fethiye girişinde karşıladılar.
Daha sonra konvoy eşliğinde şehir turu atan Şampiyonlar Sena Kayacan ve Mustafa Aydemir Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne geldiler.
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı olan Harun Reşit Yiğit ise “Bu gurur Fethiye’mizin, sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, ailelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.