Çarşamba , Nisan 24 2024

Şaban Taşar’dan Kaymakama Ziyaret

 

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar ile yönetim kurulu üyeleri Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret nedeniyle gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Fethiye Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Şaban Taşar, “Bildiğiniz gibi Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası 21 Ocak Pazar günü kongreye gidiyor. Sayın Kaymakamımızı kongremize davet etmek ve davetiyesini vermek amacıyla yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyarete geldik.  Olağan genel kurulumuz 21 Ocak 2018 Pazar günü saat 10.00’da Fethiye Gazi İlköğretim Okulu spor salonunda başlayacak. Odamıza kayıtlı olan 1340 delegemiz oy kullanacaktır. Fethiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun.  Aynı zamanda Sayın Kaymakamımıza Fethiye Şoförler ve Otomobilciler odasının çalışmaları ve faaliyetleri konusunda bilgi vermekteyiz. Bizleri kabul ettikleri için çok teşekkür ediyoruz.  Kendisine yeni görevinin bir kez daha hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.  Ziyaretten ve davetten dolayı teşekkür eden Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’de “Fethiye Şoförler ve Otomobilciler odasının kongresinin hayırlı ve uğurlu olmasını” diledi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …