Cuma , Nisan 26 2024

Öğrenci ve Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirlerinden Dursun Ali Taşçı, Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Uygulanmakta olan “Kalite Takip Sistemi” gereği olarak Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Sümer Deniz Kız İHL, Fethiye İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Hafız İHO, Seydikemer İHO, Seydikemer Eşen İHO, Seydikemer Anadolu İHL okullarının davetlisi olarak gelen Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirlerinden Dursun Ali Taşçı, öğrencilerle bir araya geldi.

İlk olarak Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden ve okul birimlerini gezen Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dursun Ali Taşçı, öğrencilerle bir araya gelerek namazın öneminden bahsetti. Okul müdürü Demirhan Yılmaz ‘Yaşam Sevincim, Canım Öğretmenim’ Projesi hakkında Dursun Ali Taşçı’yı bilgilendirdi. ‘Sevincim, Canım Öğretmenim’ Projesi kapsamında okulun edebiyat öğretmeni Nihan İyibilir, rehber öğretmeni Rukiye Kurt, Arapça öğretmeni Safa Kepenekci, biyoloji öğretmeni Sevgi Aybars’ın ekibinde yer alan öğrencilere akıl oyunları oynatıldı. Oyunlarda öğrencilerin son derece başarılı oldukları ve oyunlardan keyif aldıkları görüldü. Bu etkinlik üzerine okulda akıl oyunları sınıfı kurulması yönünde görüş birliğine varıldı.

Okul müdürü Demirhan Yılmaz: “Öğrencilerimizin bilişsel ve pratik zekalarını geliştirecek oyunlar çok eğlenceliydi. Etkinliğimiz esnasında bizi Bakanlık Müşavirimiz Sayın Dursun Ali Taşçı ziyaret ederek çalışmalarımızı izledi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Dursun Ali Taşçı daha sonra ‘İmam Hatip Okullarında Öğretmen Olmak’ ve ‘İmam Hatip Okullarında Anne-Baba olmak’ isimli konferans verdi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …