Çarşamba , Nisan 24 2024

Milletvekilinden İddialara Açıklama

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcanve AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Merhum Pınar Gültekin davasına ilişkin iddialar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

-AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan:

Bir CHP Muğla Milletvekilinin Pınar Gültekin’in babasını arayarak, davadan vazgeçmesini istediği haberini hayret ve şaşkınlıkla okudum. Cinayetin sevginin, saygının, hoşgörünün ve insani değerlerin yüksek olduğu güzel Muğla’mızda yaşanması ve CHP Muğla Milletvekilinin adının olaya karışması Muğlalı olarak bizleri ikinci kez üzmüştür.

İnanmak istemediğimiz görüşme olayında bugün CHP Muğla Milletvekilinin adı açıklandı. Son günlerde CHP’de, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Partisi’ne yakışmayan olaylar yaşanmaktadır.

ATATÜRK sağ olsa “Bu Parti benim kurduğum Parti mi” diye düşünür ve kemikleri sızlardı.

Eğer iddialar doğru ise bir Milletvekilinin bu tür işlere bulaşması vahim bir durumdur ve asla kabul edilemez. CHP’de adını anmaktan hicap duyduğum skandallara bir de bu iddianın eklenmesi, CHP’nin içinde bulunduğu acziyeti göstermektedir.

Halen iddianın Muğla’mız ve siyaset kurumu adına doğru olmadığına inanmak istiyorum. Gerçekler er geç ortaya çıkacaktır. Bekleyip göreceğiz. Bu vahim iddianın sonuna kadar takipçisi olacağız.  Pınar kızımıza tekrar rahmet, kederli ailesine de sabır ve baş sağlığı diliyorum.”

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Hürriyet gazetesinde, CHP’nin bir Muğla milletvekilinin cinayete kurban giden Pınar Gültekin’in ailesini arayarak, şikayetinden vazgeçirmeye çalıştığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Demir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz temmuz ayında vahşi bir cinayete kurban giden Pınar Gültekin kızımızın ailesinin bulunduğu son derece önemli iddiayı büyük bir üzüntüyle öğrendik. Doğru olmadığına inanmak istediğimiz bu iddiayla ilgili ailemizin ve avukatların söylemlerini dikkatle takip ediyoruz.

Başından bu yana yanında olduğumuz ailemize bir kez daha sabır dileklerimi iletiyor, Pınar kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …