Perşembe , Mart 28 2024

Milletvekili Yelda Gökcan’ın Acı Günü

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol  Gökcan’ın eşi Süleyman Gökcan, hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrendik.

KORONA VİRÜS TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Muğla ilinin Menteşe ilçesinde uzun yıllar Şah televizyonu, Şah Gazetelerinin sahipliğini yapan Süleyman Gökcan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini öğrendik. Medya ve çeşitli sektörlerde iş hayatını sürdüren ve aynı zamanda AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ ın da eşi olan Süleyman Şah Gökcan, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan iş adamı Gökcan’ın ölümü tüm Muğla’da üzüntü yarattı.

Gökcan’ın ölüm haberini eşi AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan sosyal medyada duyurdu. Milletvekili Gökcan mesajında “Can yoldaşımı kaybettik. Can yoldaşım, hayat arkadaşım, kaderim, Oğlum Süleyman Şah’ın babası, güzel insan Muğla’nın Şah babasını kaybettik. Rabbim mekânını cennet eylesin. Güzel insanlar güzel atlara binip gittiler. Seni en güzel hatıraların, daima gülen yüzünle hatırlayacağız ruhun şad olsun” ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN ŞAH GÖKCAN

Süleyman Gökcan Muğla’nın ilk motorsiklet tamircilerindendir. Aslında resmen “Şah” adına sahip değildir. O yıllarda motorsikletini şahlandırabildiği için bu ad kendisine yakıştırılmış ve o da bu adı almakla kalmayıp, motorsiklet tamirhanesine “Şahlan” adını verdiği gibi, televizyonuna “Şah TV”, gazetesine “ŞAH Gazetesi” adını vermiştir.

Ünal Türkeş’in Başkanlığındaki Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nde uzun yıllar sekreterlik ve ikinci başkanlık yapan Süleyman Gökcan, siyasi yaşamında Cumhuriyet Halk Partisinden İl Genel Meclisi Üyesi adayı, ANAP’tan Belediye Başkanı adayı olmakla birlikte ANAP’ın Muğla İlçe Başkanlığını da yapmıştı.

Gökcan’ın cenazesinin Pazartesi günü (Bugün) ikindi namazına müteakip Menteşe İlçesi’nde defnedileceği öğrenildi. Bizde Ege Gazetesi ve Haber Kanalı olarak Süleyman Şah Gökcan’a Allah’tan rahmet, Eşi Yelda Erol Gökcan’a ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …