Perşembe , Nisan 18 2024

İyi Parti Millete Gitti

04.10.2020 Pazar günü  İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte  İyi Parti Teşkilat Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun’u millete gitti.  Fethiye’nin Pazar günü kurulan Günlükbaşı pazarını ziyaret etti. Vekil Ergun pazarda dert dinledi,  Üretici de, satıcı da, alıcı da hem ekonomik olarak, hem de pazaryerinin fiziki durumu itibariyle “Perişanız” diye dert yandılar.

İyi Parti Teşkilat Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, hafta sonunu Fethiye’de geçirdi. İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Fethiye’de Pazar günü kurulan Günlükbaşı pazarını ziyaret etti. Tüm tezgahları tek tek dolaşan ve dertlerini dilenen, Vekil tüm pazarı eksiksiz gezdi. Bir çok vatandaş ve pazarcı esnafı tarafından önü kesilen Vekille dertleştiler. Tüketici alım zorunluğundan, satıcı kar payı kalmadığından dert yanarken, herkesin mutsuz, yarınından endişeli olduğu, gelecek kaygısı yaşandığına dikkat çekildi. Pazar gezisinde konuşan İyi Parti Teşkilat Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, “ İyi parti olarak amacımız, insanlarımızla yan yana, omuz omuza olmaktır. Yeni misyonumuz  “Millet Bizi Çağırıyor”dur. Bunun  anlamı ise halk ile iç içe olmayı gerektirir. Bizde bu gün milletimize geldik. Fethiye’nin Çalış bölgesinde kurulan Günlük başı pazarında esnafımızla, halkımızla yan yana, omuz omuza olmak, onların dertlerini dinlemek üzere burada bulunuyoruz. Ama duyduklarımız gerçekten iç açı değil. Ülkemizin bir an önce toparlanması ve halkına daha güzel bir gelecek sunması gerekiyor. Alıcı, Satıcı ve Üretici de, hem ekonomik olarak, hem de pazaryerinin fiziki durumu itibariyle “Perişanız” diye dertlerini anlatılar. Bizlerde bu yapmış olduğumuz görüşmeleri genel merkezimize taşıyacağız. İyi Parti olarak önerilerimizi gerekli organlarımıza ulaştıracağız ” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …