Cumartesi , Nisan 20 2024

FTSO’dan Yeni Başkan Kökten’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan genel kurul ile Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı olarak seçilen Muhammet Kökten ve ekibine  “hayırlı olsun” ziyaretleri sürüyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı beraberinde  Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Halil İbrahim Öztürk, Ramazan Dim, Emre Başaran ve Fatih Tufan, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve yönetimine ziyarette bulundu.

Samimi bir ortamda ve sohbet havasında geçen ziyarette turizmcilere başarılar dileyen Başkan Çıralı, sektörde pandemi döneminin etkilerini ortadan kaldırmak için yoğun çaba gösterdiklerini, yeni girişimlerde bulunmaya da hazır olduklarını söyledi.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten’in FTSO yönetiminde de bulunduğunu aktaran Çıralı, “Muhammet kardeşimiz oldukça disiplinli ve başarılı bir kişidir. Yönetimine de baktığımız zaman tamamen genç kardeşlerimizle bir yola çıkmış. Projelerinin bir kısmını da biliyoruz ve inşallah başarılı da olacaktır. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz her zaman kooperatifimizin yanında ve destekçisi olacağız” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı FTSO Başkanı Osman Çıralı ve beraberindeki heyete teşekkür eden Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ise, hedeflerinin Ölüdeniz’i Dünyaya en iyi şeklide tanıtmak olduğunu belirtti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …