Cuma , Mart 29 2024

Fethiyespor, lig hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor

  1. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Fethiyespor, lig hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Lacivert beyazlılarda yeni transferlerin içerisine alt yapıdan 6 oyuncu daha yerleştirildi. Fethiye Şehir Stadı’nda devam eden antrenmanları Başkan Mustafa Ferizcan, Başkan Vekili Hüsrev San ve yöneticiler ile bazı taraftarlarda izliyor. Transfer çalışmaları da oldukça gizli şekilde devam eden Fethiyespor’da, kadroya katılmak istenen oyuncuların piyasasının arttırılmaması için yoğun bir mücadele yapılıyor. Teknik Direktör Eser Kardeşler yönetiminde günde çift idman yapan Fethiyespor takımında, futbolcular arasındaki uyumun giderek artması teknik kadro ve yönetim kurulunu da sevindiriyor. Fethiyespor’un kadrosuna en az 5 oyuncu daha katmak istediği öğrenildi. Bu futbolcuların bonservis bedellerinin arttırılmaması için isimleri açıklanmıyor. Bugüne kadar oldukça önemli transferlere imza atan Fethiyespor Kulübü’nde herşeyin gayet iyi gittiği ifade edildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler, Pazartesi günü başlayan çalışmaların oldukça iyi gittiğini ve kondisyon depoladıklarını söyledi. Kardeşler, “Pazartesi sabahından bu yana günde çift idman yapıyoruz. Bizim bir programımız var. Futbolcularımız da ona harfiyen uyuyorlar. Şu anda sıkıntımız, endişemiz yok. Her şey bizim istediğimiz ölçüde gidiyor. Çok istekli bir oyuncu topluluğu var elimizde. Böyle gideceğini de umut ediyoruz. Alt yapımızdan da 6 tane genç kardeşimiz var. Bizimle birlikte idmana çıkıyorlar, onları da değerlendiriyoruz. Bu kampı tamamladıktan sonra gideceğimiz ilk kamp olan Kızılcahamam Kampına hem alt yapıdan, hem de futbolcularımızı götürerek, sezon içinde faydalanabileceğimiz futbolcular var mı diye bakacağız ve 1-2 transfer daha yapacağız. Bu işin başında sakatlar olmasını istemiyoruz. Şu ana kadar da yok” ifadelerini kullandı.

“6 AYDIR ÇALIŞIYOR GİBİYİZ”

Eser Kardeşler uyum konusunda çok büyük mesafe aldıklarını belirterek, “Çok kısa süredir çalışıyoruz. Ama dışarıdan bizi gören 6 aydır birlikte çalışıyorlar gibi değerlendirecektir” dedi. Kardeşler, “Bizim tarafımızdan istenen bir şey yok. Biz sadece oyuncularımızın doğru çalışmasını istiyoruz ki, çok doğru yapıyorlar. Uyum sorunlarına şöyle diyebilirim; dışarıdan biri bizi gördüğünde 6 aydır birlikte çalışıyoruz gibi hisseder. Takımın hocası olarak belki duygusal davranıyor olabilirim ama bunun değerlendirmesini dışarıdakiler daha iyi yapacak. Çok değerli takım içinde abilerimiz var. İyi profesyoneller var. Örnek onlar olduğu için o manada bize de çok iş düşmüyor” dedi.

HIRSLI VE AÇ ADAM ARIYORUZ

Eser Kardeşler transferin henüz bitmediğini, başkan ve transfer komitesinin kendisinin raporu doğrultusunda 4-5 oyuncu daha alacaklarını belirtti. Kardeşler, “4-5 oyuncu daha alacağız. Planlamamızda var ama şunu biz istiyoruz, artık Fethiye’nin tatil yeri olduğunu değil, çalışılması gerektiğini, bizi burada başarıya taşıyacak hırslı ve aç adamlar arıyoruz. Şu anda piyasa değerinin üzerinde seyrediyor. Biraz daha oturmasını bekliyoruz ama bizim de görüştüğümüz, istediğimiz oyuncular var. Hüsrev Bey güzel birşey söyledi.  Başta biz oyuncularımıza kendimiz talep götürüyorduk. Şu anda oyuncularımızda yeni oluşumun içinde olmak için menajerleri ve kendileri vasıtasıyla haber yolluyorlar. Fethiyespor’un sonuna kadar mücadele ettiğine insanlarımız inanacak. Öyle bir takım yaratmak istiyoruz. Onun için biraz daha ince eleyip, sık dokuyoruz. Biraz daha zamanımız var transfer için. Kampa gidene kadar 1-2 oyuncu alıp, sonra bakacağız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …