Perşembe , Nisan 18 2024

Çıralı ve Yönetiminden İyi Parti Ziyareti

 Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi. Ziyarette Fethiye’nin gelişimine katkı sunacak projeler konuşuldu.

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete, FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Sayman Üyesi İbrahim Erdem ile FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Fatih Tufan ve Ramazan Dim katıldı. FTSO heyetini, İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve ilçe yönetimi karşıladı. Ziyarette, Başkan Osman Çıralı, İyi Parti heyetine, FTSO tarafından sürdürülen projeler hakkında bilgi verdi. Fethiye’nin trafik ve otopark sorunun da konuşulduğu ziyarette, sorunların çözüme kavuşturulması yolunda işbirliğinin önemine değinildi.

“TÜM KURULUŞLARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Fethiye’nin gelişimine katkı sunacak projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Çıralı, kurum ve kuruluşların yanı sıra siyasi partilerden de destek beklediklerini kaydetti. FTSO’nun projeleri hakkında bilgi veren Osman Çıralı, “Babadağ Teleferik projesi yüzde 95 oranında tamamlandı. Aralık ayında ihaleyi alan firmanın projeyi tamamlanması gerekiyor. 200 milyon liralık bu büyük projenin ilçemiz ve bölgemize büyük katkılar sunmasını bekliyoruz. Fethiye Seydikemer Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesine ilk aşamada 50 yatırımcı gerekiyordu. 66 yatırımcı müracaatta bulundu. Bin 200 dönümlük alan üzerine 400 milyon liranın üzerinde bir yatırım yapılacak. Sanayi Sitesi’nin taşınması için fizibilite raporu hazırlatıyoruz. Fethiye için çok büyük öneme sahip bu dev projelerin hayata geçmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” diye konuştu.

“FETHİYE’Yİ MARKA ŞEHİR YAPACAK TÜM ADIMLARIN ARKASINDAYIZ”

Fethiye’yi geliştirecek proje üreten tüm kurumları her platformda desteklemeye hazır olduklarını vurgulayan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban da  “Başkanımızdan projeleri dinlerken çok mutlu oldum. Her şeyden önce bir Fethiyeli olarak ilçemizi marka şehir haline getirme yolunda atılan tüm adımların arkasındayız. Ziyaretlerinden ötürü FTSO yönetimine teşekkür ediyor, projelerin desteklenmesi konusunda elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizi bir kez daha yineliyoruz.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …