Cuma , Nisan 19 2024

Bu Kez Kader Mahkumlarının Yanında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Eşen T Tipi Kapalı Cezaevinde yatmakta olan kadın mahkumlara hediye paketi dağıttı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir Eşen T Tipi Kapalı Cezaevinde yatmakta olan kadın mahkumları unutmadı. Cezaevi kadın koğuşunda bulunan 24 mahkum kadına kişisel bakım ve temizlik ürünlerinin olduğu hediye paketleri dağıtılması üzerine şen T Tipi Kapalı Cezaevi görevlilerine teslim edilirken,  yine cezaevinde anneleri ile birlikte bulunan çocuklara da gıda ve giysi yardımında bulunuldu.

Gerçekleşen etkinlik kapsamında kısa değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı, “Bilindiği üzere 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe sayılı günler kaldı. Malumu olduğu üzere, Eşen T Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan   kadın mahkum kardeşlerimizde var. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı olarak biz toplumumuzun her köşesine hitap etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda da burada zor koşullar altında yaşamakta olan kadın mahkum kardeşlerimize içerisinde “gıda, temizlik ürünü ve kişisel bakım malzemelerinden oluşan hediye paketlerimizi cezaevi yetkililerimize teslim ettik.  Ayrıca diğer bölümlerde bulunan koğuşlardaki mahkumlarımıza da voleybol topu hediye ettik. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı olarak toplumumuzun her köşesine hitap etmeye devam edeceğiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …