Cumartesi , Nisan 20 2024

Ziraat odasından emniyete ziyaret

 

Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Geçtiğimiz günlerde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Yapalıal’a yeni görevinde başarılar dilemek amacı ile Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundular. Oldukça samimi bir ortamda gerçeklen ziyarette Başkan Karayiğit’ 2. Başkan Ömer Faruk Dinç, yönetim kurulu üyeleri Hasan Met, Turgut Keskin ve oda personeli Fatma Nur Taşkın eşlik etti. Fethiye’deki yeni görevinde İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a başarılar dileyen Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, “Fethiye’de iki buçuk yıl görev yapan ve başka yere tayini çıkan Hakan Aşık müdürüme teşekkür ediyorum. Yeni müdürümüz Mehmet Yapalıal da bölgeyi bilen bir arkadaşımız. Fethiye’de başarılı olacağına inanıyorum. Fethiye Ziraat Odası olarak biz her zaman emniyetimizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Tekrar kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Nazik ziyaretlerinden dolayı Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit başkanım ve beraberindeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum diyen İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, “Bilgi ve birikimimizle elimizden gelen çalışmamızı sergileyeceğiz. Görevimizin farkında ve bilincindeyiz. Halkımızın güvenliği ve refah yaşamı için çalışıyoruz. Tekrardan Ziraat Odası yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …