Cuma , Nisan 19 2024

YÖRÜKLERDEN EMNİYETE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

YÖRÜKLERDEN EMNİYETE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

 

Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen Dernekleri Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yaklaşık bir buçuk ay önce Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Yapalıal’a Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen Dernekleri Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. Seydikemer Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı İsmail Uzunoğlu,Fethiye Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Ramazan Kıvrak, Kadın Kolları Başkanı Halime Karagöz ve yönetim kurulu üyesi İsmail Yarbaşı’ndan oluşan ziyaretçi heyet İlçe Emniyet Müdürü Yörüklüğün simgelerinden sarı yağlık ve el dokuması küçük çanta hediye ettiler.

 

 

Ziyarette Yörüklerin  her zaman vatanının ve milletinin yanında olduğu söyleyen Fethiye Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Ramazan Kıvrak, “Yörük Türkmen Derneği olarak, Allah’ın yarattığı doğayı, hayvanı, insanı seven, devletini,cumhuriyetini seven insanlarız. Bugün emniyet müdürümüze Fethiye’ deki görevine hayırlı olsun demeye geldik.İki bin yılı aşkın Türk ordusunun kuruluşu, yüzyılı aşkın Türk polisinin kuruluşu var.Biz Yörük Türkmenler olarak her zaman devletimizin, askerimizin, polisimizin yanındayız biz yerli ve milli duran insanlarız müdürümüze teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun diyoruz” dedi.

 

Seydikemer Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı İsmail Uzunoğlu ise, “Seydikemer ve Fethiye Yörük Türkmen Dernekleri olarak görevine yeni başlamış ilçe  emniyet müdürümüzü ziyarete geldik. Kendilerine teşekkür ediyoruz bizleri kabul ettiği için. Bizler Yörük Türkmenler olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanında ve ülkemizin birliği beraberliği için polisimizin yanında askerimizin yanında bir nefer olduğumuzu her zaman yanlarında olduğumuzu bildirmeye geldik. Yeni görevlerinde kendilerine basarılar diliyoruz.Allah bu ülkede birlik beraberliğimizi daim etsin. Hiçbir zaman için bizi belalardan kazalardan korusun.Dış ve iç düşmanlardan korusun inşallah her zaman devletimizin yanındayız” dedi.

 

Nazik ziyaretlerinden ve hediyeleri için Yörük ve Türkmen Derneği üyelerinin bu kibar ve nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum diyen İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal da, “İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Huzurumuz bozulmasın. Çok teşekkür ederim geldiklerinden dolayı” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Fethiye Tarım Fuarı İlgi Gördü

Fethiye Turistik İşletmeler Villa Ekipmanları ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Bu yıl 12.’si düzenlenen fuara ilgi …