Cuma , Mart 29 2024

Yönetimden Kaymakam Şahiner’e Ziyaret

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra ve yeni yönetim kurulu üyeleri Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odasının 4. Olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilen Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, ilçedeki kamu kurumu ve kuruluşlarına düzenledikleri ziyaretlere devam ediyor. Başkan Adem Hıra ve yönetim kurulu üyeleri, genel kurul sonrası Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Her genel kuruldan sonra önce büyüklerimizi ziyaret etmek adettendir. Görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Kaymakamımız ve belediye başkanımızı ziyaret ettik. Üyelerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını aktarmak ve bunlara çözüm bulmak, ilçemizde yapılması gereken işlerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve beraberce bu sorunları çözmek amacıyla ziyarette bulunduk. Ziyaretimizi kabul eden Kaymakamımıza teşekkür ederiz” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyaretlerinde bir takım isteklerde bulunacaklarını ifade eden Hıra, “Pazarcılar olarak bizim en büyük sorunumuz iki tane semt pazarımızın üzerinin açık olması. Yazın kavurucu sıcaklardan kışında yağmur ve fırtınadan esnaflarımız ve vatandaşlarımız mağdur olmakta. Tabi belediyemizin bütçesi ortada ama inşallah bunu çözeriz. Bununla ilgili görüşmelerimizi yapıyoruz, şuanda projeleri bitti. Önümüzdeki süreçte belediyemiz Foça ve Patlangıç mahallelerimizdeki pazarlarımızın üstü 2918 yılında kapanacak” dedi.

Kaymakam Muzaffer Şahiner, “Toplumun her yönüyle içinde bulunan her yönüyle toplumun nabzını tutan pazarcılar bizler için çok önemli. Kaymakamlık olarak üzerimize ne görev düşüyorsa pazarcılarımızın yanındayız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …