Perşembe , Mart 28 2024

Yılmaz; “Fethiye’yi Sosyal Belediyecilikle Tanıştıracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Fethiye’yi her yönüyle örnek bir ilçe haline getireceklerini söyledi. Bu konuda projelerini hazırladıklarını kaydeden Yılmaz, yapılacak her çalışmanın Fethiye’nin marka değerini arttırmaya yönelik olduğunu ifade etti.

Sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, muhtarlar ve semt pazarlarını ziyaret ederek esnafların ve vatandaşların taleplerini dinleyen CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz; projelerini bu yönde hazırladı. Sosyal belediyecilik vurgusu yapan Yılmaz, Fethiye’nin her noktasının eşit hizmet alacağını belirtti. Turizmden tarıma, spordan ticarete ilçenin her sorununu çözeceklerini kaydeden Yılmaz; kapısı açık dost bir yönetimin sözü verdi. Büyükşehir belediyesi ve bakalıklar ile koordineli bir şekilde çalışacaklarının altını çizen Yılmaz, yapılacak her projede meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin görüşünün alınacağını bildirdi.

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bizim öncelikli hedefimiz Fethiye’nin her noktasına eşit hizmet götürmek. Fethiye’yi her yönüyle örnek bir ilçe haline getireceğiz. Turizm, tarım ve ticareti canlandıracak projelerimiz ile marka değerimizi daha arttıracağız. Kayaköy ve Üzümlü’ye kuracağımız; 12 ay açık kalacak otantik pazarlar sayesinde hem organik ürün yetiştirilmesinde artış olacak hem de acentelerin yapacağı tanıtımlarla yerli ve yabancı turistlerin çekim noktası olacak. Öte yanda bu pazarlarda giysi, el sanatları ve ikinci el ürünleri de satışa sunulacak. Semt pazarlarımızın üstü kapatılıp, halkımızın ve esnafların daha iyi şartlarda alışveriş yapmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Açıklamasını sürdüren Yılmaz, “Bildiğiniz gibi körfez temizliği, yat çekek yeri ve kruvaziyer gemi limanı projeleri hala yapılamadı. İlgili kurum ve bakanlıkların desteği alınarak bu çalışmaları en kısa sürede çözeceğiz. Böylelikle ilçemize turizm sektöründe önemli bir ivme kazandırmış olacağız. Trafik ve otopark sorununun çözümü için ilgili meslek odalarının görüşü alınıp, bir an önce çözülecek” dedi.

“Fethiye’yi sosyal belediyecilik ile tanıştıracağız” diyen Yılmaz, “Tüm halkımıza kapısı açık, dost bir belediyecilik sözü veriyorum. Vatandaşlarımız hiçbir işi için beklemeyecek. İşlemleri en kısa sürede çözülecek. Sorun çözen, insan odaklı bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Fethiyespor başta olmak üzere bütün spor kulüplerine destek vereceğiz. Böylelikle ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek milli sporcuların yetişmesine öncelik edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …