Perşembe , Mart 28 2024

Yılın Başkanı Behçet Saatcı

Muğla Yıldızları anketi kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla genelinde yapılan anket sonucunda yılın belediye başkanı ödülüne layık görüldü.
Batı Akdeniz Medya Grubu tarafından Muğla genelinde hem SMS hem de internet üzerinden yapılan anket neticesinde, Muğla halkının oylarıyla, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla’da yılın belediye başkanı seçildi.  Ödülünü Batı Akdeniz Gazetesi sahibi Osman Baykuş’tan alan Başkan Saatcı, “Biz seçilmişler için bu tip yarışmalar,  hem kendimizi test etmek hem de yaptıklarımızın halk tarafından beğenilip beğenilmediğini görmek açısından bir sınav gibi oluyor.  Osman benim arkadaşım. Fethiye’de 1999 yılında kurulan ve şuanda Muğla’nın 13 ilçesinde günlük yayın yapan bir gazete oldu. Bu organizasyondan dolayı Batı Akdeniz Medya Grubuna teşekkür ediyorum. Bize oy vermiş vermemiş hiç önemli değil, sorumluluk duyarak oylamaya katılan herkesi kutluyorum. Biz bu tip ödüller alıyoruz. Sadece bizi değil, bakın bir bilim adamı var aramızda! Yine aramızda Dalaman’da Kızılay konusunda başarıyla çalışan bir arkadaşımız var. Her sektörden arkadaşımın burada olması beni oldukça memnun etti” diye konuştu.

“EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK VERDİK”

Prof. Cengiz Topdemir’in siyasilere eğitime olan desteğin artmasıyla ilgili ifadelerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Başkan Saatcı, “Sayın hocam, bizim için belediyecilik sadece yol, kaldırım, çöp, şimdi elimizden alınmış olsa da alt yapı değildir. Aslında belediyecilik doğumdan ölüme kadar süregelen bir hizmet sektörüdür. Biz geldiğimiz günden itibaren milli eğitime de, yasa yetkimiz olmadığı yıllarda bile destek vermeye gayret gösterdik. Yapmış olduğumuz Belediye Fen Lisesi bunun bir örneğidir. Belediye Fen Lisemizin Muğla genelinde tüm kategorilerde birinci olması bizlere gurur veriyor.  Bu bizim için ayrı bir onur kaynağımız.  Ayrıca Büyükşehir Yasası çıktıktan sonra elimiz kolumuz doğranmış olmasına rağmen, bu dönemde Fethiye İşletme Fakültesi’nin en büyük ana bloğunu yaparak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devrettik. Hayatımız boyunca hiç ‘ben’ demedim. Ben şeytandır. Hep biz dedik. Ne yaptıysak, bin kişilik çalışma arkadaşı grubumuzla bunları yaptık. Ödülü, çalışma arkadaşlarım ve 20 yıldır etle tırnak gibi olduğumuz Saygıdeğer Fethiyeliler adına alıyorum. Batı Akdeniz grubuna da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

ÖDÜL ALAN İSİMLER BELLİ OLDU

Ankette yılın belediye başkanı Behçet Saatcı, yılın siyasetçisi Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, Yılın Kadın Siyasetçisi Meral Günay, yılın umut veren siyasetçileri ise ilçe ilçe tespit edildi. Bodrum’da Ömer Varan, Dalaman’da Muhammet Karakuş, Datça’da Tuba Uysal ve Oktay Göktaş, Fethiye’de Nagihan Bulut ve Atik Ünlükaya, Kavaklıdere’de Hayal Yıldız, Hüseyin Erol, Marmaris’ta Gökhan Ekin, Menteşe’de Selim Bağcıoğlu, Milas’ta Fahri Acar ve Sinan Yılmaz, Ortaca’da Aylin Kurt, Kaan Çakır, Seydikemer’de Yektane Yalçın Özceylan ve Mustafa Ali Türkkan, Ula’da ise Oğuz Akarfırat yılın umut veren siyasetçileri Muğla halkının oylarıyla seçildiler.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …