Cuma , Nisan 19 2024

Yeni Müftüye Hayırlı Olsun Ziyareti

   Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, göreve yeni atanan Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarete Başkan Yardımcısı Mete Atay da katıldı.

Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Saatcı, “Müftümüz şehrimize geldi. Biz de ayağının tozuyla, Mete ağabey ile birlikte kendisini ziyaret ettik. Müftülük özel bir müessese. Dini temsil, sadece söylemiyle değil yaşantısıyla da topluma örnek olacak insanların müessesesi. Sayın Müftümüze, Fethiye’de geçireceği görev süresi boyunca güzellikler, kolaylıklar diliyorum, başarı temenni ediyorum. İnşallah uzun süreli ve başarılı bir çalışma dönemi olur. İlçemize hoş geldi, sefalar getirdi. 77 doğumlu, daha çiçeği boynunda, genç dinamik bir müftümüz var. Zaten Fethiye’de civa gibi bir şehir” dedi.

Fethiye Müftüsü Uzunharman ise, “Ülkemizin her yeri güzelliklerle dolu. Kültürel zenginliğimizin yüksek olduğu bir yere geldim. Din ve eğitim hizmeti vermek görevimiz. Aynı zamanda çalıştığımız bölgede birlik, beraberlik ve kardeşliği tahsis etmek en temel görevlerimizden birisidir. Sayın Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Fethiye Tarım Fuarı İlgi Gördü

Fethiye Turistik İşletmeler Villa Ekipmanları ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Bu yıl 12.’si düzenlenen fuara ilgi …