Perşembe , Nisan 18 2024

Yemekte Bir Araya Geldiler

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Onursal Başkanlığını yaptığı Fethiyespor camiasını düzenlediği yemekte bir araya getirdi. Her yıl sezon başında geleneksel olarak verilen yemeğe Fethiye protokolü, Fethiyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Fethiyespor eski başkanları da katıldı. Fethiyesporlu futbolcular, Şanlıurfa deplasmanı öncesi kaynaşma ve motivasyon için güzel bir yemek olduğunu kaydederek, Onursal Başkan Behçet Saatcı’ya teşekkür ettiler. Başkan Saatcı futbolcularla birlikte oturarak, sezon öncesi düşüncelerini paylaştı.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiyespor’un ve Fethiyesporluların başarıya ihtiyacı olduğunu ifade ederek, Fethiye protokolünün yanlarında olduğunu ifade etti.

Başkan Saatcı, “Birlik ve beraberlik Fethiyespor’u başarıya taşır”

Protokol, eski başkanlar, Fethiyesporlu futbolcular ve yönetimi, yemeğin girişinde karşılayan Başkan Saatcı, hedefin her daim ligin üst sıraları olduğunu kaydederek, “Protokol,

Eski başkanlarımız, futbolcularımız, yönetim, teknik heyet ile birlikteyiz. Hoş ve keyifli bir ortam oldu. Davetimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle sakatsız, kazasız, belasız sonra ise başarılı bir sezon diliyorum. Levent hocamın geçen sene göreve başlamasından sonra gerçekten kulüp farklı bir noktaya doğru gitmeye başlamıştı. Sayın Başkan ve hocamızın, iki tecrübeli ismin takımımızı başarıya götüreceğine inanıyorum. Bu birlik ve beraberlik inşallah Fethiyespor’u başarıya taşır” diye konuştu.

Ferizcan, “Tüm gayretimiz Fethiyespor’u şampiyon yapmak için…”

Fethiyespor Kulübü Başkanı Mustafa Ferizcan ise, Fethiyespor’a şimdiye kadar verdiği desteklerden dolayı Başkan Saatcı’ya teşekkür ederek konuşmasına başladı. Başkan Saatcı’nın her zaman Fethiyespor’un yanında olduğunu söyleyen Ferizcan, “Onursal Başkanımızın bizi böyle bir yemekte bir araya getirmesinden memnuniyet duyuyorum. Sayın Başkanımızın önderliğinde camiamızın hak ettiği hedeflere ulaşması adına bütün çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılan futbolcularla Fethiyespor’u hak ettiği yerlere getireceğiz. Fethiye protokolü ve Sayın Behçet Başkanımızın bizlere verdiği desteğe layık olmaya çalışacağız. Şu an nasıl mutluysak, sezon sonunda da inşallah burada şampiyonluk kutlaması için bir araya geldiğimiz bir yıl olsun. Bütün çalışmalarımız gayretimiz bu yönde. Allah bizleri mahcup etmesin. Başkanımız Behçet Saatcı’ya liderliğinden dolayı da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Eriş, “Bu takımı şampiyon yapacağız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, “Behçet Saatcı gibi Fethiye’nin ve ülkemizin önemli değerlerinden birisiyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün bir arada olmamızı sağladığı için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sayın Behçet Başkan, Fethiyespor’dan desteğini esirgemiyor. O yüzden Sayın Başkan’ın başını yukarlarda gezdireceğiz, bu takımı şampiyon yapacağız. İnşallah bu mutluluğu yaşamak istiyoruz” dedi.

Torunoğulları, “İyi bir başlangıç olsun”

Fethiyespor eski Başkanı Yavuz Torunoğulları ise, yemeğin artık geleneksel hale geldiğini belirterek, “Biz de eski başkan ve yöneticiler olarak Fethiyespor’umuza destek vermek için bu yemeğe düzenli olarak katılmaya çalışıyoruz. Fethiyespor için yeni bir başlangıç olacak. İyi bir başlangıç yaparsak bu hafta, diğer hafta için motivasyon olur. Takımın moralini iyi gördüm. Hocamız maşallah çok enerjik. İnşallah bu hafta iyi bir başlangıç olur” şeklinde konuştu.

Bakırcı, “İçimde heyecan var”

Fethiyespor eski Başkanı Esad Bakırcı da, “Behçet bey, bizi de yemeğe davet etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Şu an bu atmosferi görünce içimde heyecan oluşuyor. Çünkü ben Fethiyespor’u çok zor günlerden getirdim. Amatör ligden, profosyenelliğe, 3. Ligden 2. Lige… Fethiyespor’a çok emeğim var. Belki 20 yıl tek başıma bu kulübü götürdüm. Yardımcı olanlar oldu ama çilesini ben çekmiştim. Fethiyespor’a kırgınlığım vardı. Geçen sene hiç maçına gitmemiştim. Yeni futbolcular gelmiş. Fethiyespor’u onlar temsil edecek” dedi. Bakırcı takım içi birlik ve beraberliğe de dikkat çekerek, Başkan Saatcı’ya teşekkür etti.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …