Cumartesi , Nisan 20 2024

Yelkenciler Çalış’ı Renklendirdi

 

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 2018 yılı faaliyet programında yer alan Optimist, Laser 4.7, Radial, Standard ve Finn TYF Kış Kupası Yelken Yarışları Çalış Plajında başladı.

 

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 2018 yılı faaliyet programında yer alan Optimist, Laser 4.7, Radial, Standard ve Finn TYF Kış Kupası Yelken Yarışları dün Çalış Plajında başladı. Fethiye Belediyespor Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek yelken yarışları 27 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.  Yine Türkiye Yelken Federasyonunun 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293, RS:One TYF Kış Kupası Yelken Yarışları 29 Ocak – 03 Şubat tarihleri arasında Fethiye Belediyespor Yelken Kulübü ev sahipliğinde Çalış Plajında gerçekleşecek.

“YELKEN SPORUNUN GÜZELLİĞİNİ FETHİYE’MİZE YAŞATMAYA BAŞLADILAR”

Türkiye’nin farklı yerlerinden 20 şehirden 53 kulübün katıldığı ve 688 sporcunun mücadele edeceği yelken yarışları Çalış plajı ve Fethiye’ye durgun geçen kış sezonunda büyük hareketlilik getirdi. Aileleri ile birlikte gelen yelken sporcuları hafta sonu Çalış Plajında yarış hazırlıklarını tamamladılar. Çalış Plajındaki otellerde aileleriyle birlikte kalan yelken sporcuları Çalış Plajına büyük bir hareketlilik getirdi. Okulların sömestr tatiline girmesi yarışlara olan katılımı arttırdı.

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, “Kulüplerimiz,  sporcularımız, hakemlerimiz ve sporcuların velileri geçtiğimiz Cuma gününden itibaren Çalış Plajı’nı hareketlendirmeye ve bu sporun güzelliğini Fethiye’mize yaşatmaya başladılar. Bölge de Toplam 8 Hotel’de konaklama yapan kulüpler Fethiye’deki spor turizminin önemini güzelliğini ve farkındalığını arttıracağını düşünüyoruz. Bu organizasyonun yapılmasını sağlayan Türkiye Yelken Federasyonu başkanlığına,  Fethiye Belediyesine ve Fethiye Belediyespor Yelken kulübü başkanı Hüseyin Tarakçı ağabeyimize;  Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği ve Çalış Esnafı adına çok teşekkürler ederiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …