Cuma , Mart 29 2024

Vergi Haftası kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odas

Vergi Haftası kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret eden Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve Fethiye vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, Fethiye’nin üniversite şehri olması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Arıcan’ı tebrik etti.

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı, Vergi Haftası kapsamında kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunuyor. Bu kapsamda Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve Fethiye vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı, 2 Mart 2017 tarihinde ziyaret etti. Ekonomiye ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarette Hüseyin Baydar, Fethiye’nin bir üniversite şehri olması yönünde yaptığı çalışmalardan ötürü Akif Arıcan’ı tebrik etti.

5 yıl sonra Fethiye’de 10 bin öğrenci olmasını hedeflediklerini belirten Akif Arıcan şunları, “Fethiye İşletme Fakültesinin 4 bloktan oluşan inşaatının bir bloğunun kaba inşaatını 70 üyemizden aldığımız bağış ve yardımlarla bitirdik. Belediyemiz bir binayı yaptı. Fethiye İşletme Fakültesi 2016-2017 eğitim yılının ikinci yarısında kendi binasında eğitim vermeye başladı. Bir fakültemizde Ziraat Bilimleri Fakültesi. Kuruldu ancak daha eğitime başlamadı. Sağlık Meslek Yüksek Okulumu da fakülte statüsü kazandı. Şu an 3 fakültemiz var. Üniversite kurmak için temel şartları tamamladık” dedi.

Öğrencilerin Fethiye ekonomisine canlılık kazandıracağını söyleyen Hüseyin Bayar, bu durumdan sadece Fethiye’nin değil ülke ekonomisinin de kazanacağını belirtti.

Arıcan, ziyaretlerin ötürü Bayar ve Aktar’a teşekkür etti.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …