Cuma , Nisan 19 2024

VALİ ÇİÇEK FETHİYE’DE ŞEHİT YAKINLARI İLE İFTARDA VEDALAŞTI

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen şehit yakınları gazi ve gazi yakınları iftarında Fethiye’deki şehit yakınları gazi ve gazi yakınları ile vedalaştı.

Fethiye Aksazlar koyunda düzenlenen iftar programına Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İlçe protokolü Fethiye Muharip Gaziler, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ile şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

İftardan sonra yaptığı konuşmada şehit yakınlarının şehitlerimizin bıraktığı en önemli emanet olduğunu belirten Vali Çiçek “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşundan günümüze kadar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık, onları her zaman şükran ve minnet ile yâd ediyoruz. Şehit eşleri, çocukları, anne, babaları ve kardeşleri şehitlerimizin bize emanetidir. Onlara sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bu vatanı böldürmeyeceğiz, bu bayrağı indirtmeyeceğiz, minarelerimizden ezanlarımız okunmaya devam edecek. Bu karanlık terör odaklarına da gerekli cevabın verileceğinden şüpheniz olmasın” dedi.

Görev süresince devletin şefkat eli olarak her zaman şehit ailelerinin yanında yer aldığını belirten Vali Çiçek,  şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarından helallik aldı.

Zaman zaman duygusal anların yaşandığı program sonrasında Vali Çiçek, şehit aileleri gaziler ve gazi yakınları tarafından uğurlandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …