Perşembe , Nisan 18 2024

Ülkücü Fırat Çakıroğlu Unutulmadı

İzmir Ege Üniversitesi (EÜ) Kampusu’nda, 20 Şubat 2015’te çıkan olaylarda bölücü terör örgütü sempatizanları tarafından bıçaklanarak öldürülen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ve Ülkü Ocakları üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün 3’üncü yıl dönümünde Fethiye’de de anıldı.

İzmir Ege Üniversitesi (EÜ) Kampusu’nda, 20 Şubat 2015’te çıkan olaylarda bölücü terör örgütü sempatizanları tarafından vahşice bıçaklanarak öldürülen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ve Ülkü Ocakları üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün 3’üncü yıl dönümünde Fethiye’de de anıldı. Fethiye Ülkü Ocakları tarafından asılan dev Türk bayrağı altına Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayrına lokma döktürülüp vatandaşlara dağıtıldı.

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan açıklamasında “Bu gün 20 Şubat son Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölüm yıldönümü.  20 Şubat 2015 tarihinde Ege üniversitesinde bölücü terör örgütü militanlarınca katledilen Ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun vefatının 3.  seneyi devriyesi. Bizde Ülkü Ocakları Fethiye şubesi olarak şehidimizin ölüm yıldönümünde hayrına lokma döktürüp vatandaşlarımıza dağıtmaktayız. Daha sonrada Ocak binamızda Kuranı Kerim tilavetinde bulunacağız ve şehidimizi yad edeceğiz. Her ne şart altında olursa olsun Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar bütün Ülkücü Şehitlerimizin isimlerini yaşatmak üzere yemin ettik. Kanımızın son damlasına ve son nefesimize kadar Şehitlerimizin adını yaşatmaya devam edeceğiz. Allah Türk milleti ile beraber olsun. Yüce Yaratan Türk Milletine bu gücü ve kudreti verdiği müddetçe hiç bir düşman ve hiçbir kuvvet bizimle baş edemeyecektir. Bütün Ülkücü Şehitlerimiz ile vatanımız ve bayrağımız için canını feda eden tüm şehitlerimize; güneydoğuda, Afrin’ de vatan için mücadele ederek canını feda eden tüm şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle yad ediyor Allah mekanlarını cennet eylesin” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …