Salı , Nisan 23 2024

ÜLKÜ OCAKLARINDAN İFTAR PROGRAMI…

 

Fethiye Ülkü Ocakları üyeleri, Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlığı teşkilat ve ocak üyelerine iftar yemeği verdi. Pırlanta Otel bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine MHP Seydikemer İlçe Başkanı Yusuf Bağrıcı,TÜRKAV Fethiye Şubesi Temsilcisi Uğur Yeğin, MHP Kaş İlçe Yöneticileri ve ocak ve teşkilat üyeleri katıldı.

Dualarla iftar yapan misafirlere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan,”En faziletli cihat sıcak havada oruç tutmaktır. Hadisi şerifinden yola çıkarak bu kutlu ayda bizi bu şerefe nail eden yüce Allaha şükürler olsun. Ülkücüleri saygısızlık ve dinsizlik ile suçlama gafletinde bulunanlara ithafen, bugün burada helal rızık ile orucunu açan, lokmasını paylaşan Allah’ın davasını yaşatmak için her şeyi göze almış ülkücülerin okuduğu Fatiha’lar ve demiş olduğu aminler  ile en güzel cevabı verdiğimizi düşünüyorum. Bir ülkücünün amentüye iman ettiği gibi Allah davasını yaşatmak adına verdiği mücadeleden şüphe edenlerin kendi abdestinden şüphe etmesi gerekmektedir.Keza Tirmizi Hz. Naklettiği hadisdeki gibi ‘bir adam din kardeşine ey kafir, derse bu söz ikisinden birine döner, Eğer böyle denilen kişi söylenildiği gibi ise söz doğrudur; yerini bulmuş olur.Aksi taktirde bu söz söyleyene geri döner.’ hadisinden yola çıkarak ülkücülere dinsiz ve Fatiha bilmez diyenlerin müslümanlıkla olan ilişkilerini siz kıymetli ülküdaşlarımın taktirine bırakıyorum. Bu vesile ile tercihini ülkücülerle lokma paylaşmaktan yana kullanan ağabeylerime, ablalarıma ve tüm ülküdaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Allah tutmuş olduğumuz oruçları ve yapmış olduğumuz ibadetleri kabul etsin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …