Cuma , Nisan 19 2024

Ülkü Ocakları Kan Bağışında Bulundu

Fethiye Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı Afrin’de destanlar yazan, Türk ordusu ve Türk polisi için Kızılay aracılığıyla kan bağışında bulundular.

Fethiye Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı faaliyetlerine tüm hızı ile devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Operasyonuna kan bağışında bulunarak destek veren ülkücüler, “Vatan için mücadelemiz, Devlet için sadakatimiz, kıyamete kadar sürecektir” mesajı verdiler.

Kızılay’ın binasında kan bağışında bulunduktan sonra gazetecilere açıklama yapan Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan, “Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kuranı Kerim okutup ve lokma döktüren ardından da Fethiye Ülkü Ocakları Üniversitesi teşkilatı başkanlığının organize ettiği Zeytin dalı harekatı Afrin şehitlerimize ve yaralılarımıza, İşletme Fakültesinde lokma döktürüp dua ettikten sonra şimdide çatışmalarda yaralı düşen askerlerimizi, Polislerimizi ve sivil halkımızı da unutmadılar kan bağışı yaptılar.

“Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister!

Büyük devlet kurmak için büyük kan ister.”

Vatan müdafaası için büyük bir mücadele sergileyen, dün El-Bab’da, bugün Afrin’de destanlar yazan, Türk ordusu ve Türk polisi için imkanlarıyla büyük destek sergileyen Kızılay aracılığıyla, Ülkü Ocakları Fethiye ilçe başkanlığı olarak kan bağışı kampanyasını gerçekleştirdik. Bu vesile ile Ocak binamıza gelerek bu kampanyaya destek veren, kan bağışında bulunan, yürekleri vatan aşkıyla tutuşan, başta SEYDİKEMER MHP ilçe başkanımız Sayın Yusuf Bağırcı’ya, milletvekili adayımız Sayın Nuri Öztürk’e, kıymetli ağabeylerimiz ve ablalarımıza, Ülkü Ocaklı yiğit bozkurtlara ve asenalara, sergiledikleri bu kutsal duyarlılıktan dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Ülkücüler olarak, Vatan için mücadelemiz, Devlet için sadakatimiz, kıyamete kadar sürecektir…” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …