Salı , Nisan 23 2024

UCUZ PARA TRANSFERİ MERKEZİ FETHİYEDE DE AÇILDI

Ucuz para transferi (UPT) merkezi Fethiye’de de hizmete açıldı.Açılışa yoğun katılım oldu.

Türkiye’de giderek yaygınlaşan dünyanın 400 Bin noktasına yurt içinden ve yurt dışından banka hesabı olmadan ucuz, hızlı ve güvenli bir şeklide para gönderip, alınabilecek para transfer sistemi olan Ucuz Para Transferi Merkezi Fethiye’de de açıldı.Açılış törenine yoğun ilgi oldu.

Fethiye Merkez Yeni Camii yanındaki ucuz para transferi merkezi açılış törenine CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan,Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çıralı, TÜRSAB Batı Akdeniz Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kaya, MHP eski İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu, Fethiyesporlu yöneticiler ve iş adamları katıldı.Özkan Akkayagil ve İsmail Öztürk’e ait Ucuz Para Transferi Merkezinin açılışını CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, eski dönem milletvekili Ali Cumhur Yaka ve Musavat Dervişoğlu birlikte yaptılar.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …