Salı , Nisan 16 2024

Teşekkür Ziyaretinde Bulundular

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Fethiye’ye gelerek partililere ve CHP’ye gönül veren Fethiye halkına teşekkür ettiler. CHP Fethiye İlçe teşkilatını ziyaret eden  27. Dönem  CHP Muğla Milletvekilleri; Mürsel Alban, Suat Özcan, Burak Erbay ve Süleyman Girgin  birer teşekkür konuşması yaptılar…

CHP Muğla milletvekilleri Mürsel Alban, Suat Özcan, Burak Erbay ve Süleyman Girgin; CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve partililer tarafından karşılandılar. Milletvekillerine hoş geldiniz diyen CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu konuşmasında “Bildiğiniz gibi Ohal gibi bir ortamda ve çok kısıtlı imkanlarla, çok kısa bir süre içersinde yoğun bir seçim temposu  gerçekleştirdik.  CHP Fethiye ilçe teşkilatı olarak partimizi  en iyi şekilde temsil ettiğimize inanmaktayım.  Karşımızda  devletin tüm imkanlarını kullanan, baskıcı bir iktidara karşı; ben ve yönetim kurulum ile tüm teşkilat üyelerimiz yüreğimizi koyarak  seçim çalışması yaptık. Başarılı olduğumuza inanıyorum. Çünkü Fethiye ve Muğla’da partimizi yine birinci parti çıkardık. 4 Milletvekilimizi Ankara’ya gönderdik. Teşekkür ziyareti amacıyla  4 milletvekilimizde buradalar. Partililerimize ve Fethiye halkına seslenerek teşekkür edecekler.  Kendilerine hoş geldiniz ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“CUMHURİYETİN VE PARLAMENTER SİSTEMİN SESİ OLACAĞIZ”

CHP Fethiye İlçe Başkanı  Avukat Ali Özgür Kullukçu’nun konuşmasından sonra CHP Muğla eski milletvekillerinden Sami Gökmen ve seçim komitesi başkanı Ali Cumhur Yaka konuşma yaparak yeni milletvekillerine başarılar dilediler. CHP Muğla milletvekilleri Süleyman Girgin, Burak Erbay, Suat Özcan ve Mürsel Alban konuşma yaparak Fethiye’de  yaşayan tüm vatandaşlara  teşekkür ettiler.  Başkanlık sistemi  olarak adlandırılan tek adam rejimine karşı Cumhuriyet sistemini sonuna kadar savunacağız ve  parlamenter  sistemin sesi olacağız diyen CHP Muğla Milletvekilleri “meydan boş değil, kimse endişe etmesin,  Cumhuriyetin ve parlamenter sistemin sesi olacağız. Mücadelemize devam edeceğiz. Cumhuriyet ve parlamenter sisteme dönmek için her şeyi yapacağız. Parlamenter sistemi ne kadar çok etkisizleştirmek isteseler de biz her zaman halkımızın yanında olacağız ve sorunlarını, sıkıntılarını çözmek için çalışacağız. Bu sistemin adı ne Türk tipi başkanlık sistemi ne de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Bu sistemin adı olsa olsa başkanlık keyfi sistemidir” dediler.

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin  konuşmasında “Benim vekilliğimi düşürebilmek için çok itirazlarda bulundular. Ben Kavaklıdereliyim. Yatağanlı bir maden işçisiyim. Uzun yıllar önce emeğin değerini bilen partime bir maden işçisi olarak katıldım ve yine bir maden işçisi olarak ta milletvekili seçildim. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  CHP’li milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan ve Mürsel Alban’da  konuşmalarında; Fethiye’nin özel bir yeri var ve Fethiye halkına partimiz adına çok teşekkür ediyoruz, dediler.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …