Salı , Nisan 23 2024

TAŞIMA KOOPERATİFLERİNDEN ARICAN’A ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesi taşıma kooperatiflerinin başkanları ve yöneticileri FTSO’yu ziyaret ederek sektörde yaşadıkları sorunları dile getirdi. Yönetim Kurulum Başkanımız Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Halit Saraç ile görüşen kooperatif yöneticileri sorunların çözümünde Odanın desteğini istedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesi taşıma kooperatiflerinin yöneticileri olan Ercan Kıvrak, Nurettin Kıvrak, Muzaffer Aykurt, Serkan Köroğlu, Metin Çınar, Kamil Erbal, Eray Köse, Nuri Gürtekin, ve Çağdaş Kocayiğit Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Halit Saraç ile bir araya geldi. Görüşmede taşımacılık sektörünün sorunları görüşüldü. Ücretsiz taşıma uygulamasının bir araç için aylık maliyetinin 4 bin lira olduğunu belirten kooperatif yöneticileri bu konuda düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

Yaz aylarının turizm sezonu olması sebebiyle önemini vurgulayan kooperatif yöneticileri, bu aylarda Adana, Gazi Antep gibi şehirlerden gelen servis araçlarının, büyükşehir belediyesinden izin almadan çalıştığını ve bu durumun yerel taşımacıları olumsuz etkilediğini kaydetti.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …