Cuma , Nisan 19 2024

Sponsorluk Anlaşması Yapıldı

TBF 2. Ligde mücadele eden Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi  ile sponsorluk anlaşması yaptı. Fethiye Belediyespor’un ismi ‘Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’ şeklinde değişti.

İmza törenine Fethiye Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiye Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, sporcular, takım ve hastane yöneticileri katılım sağladı.

Fethiye Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiye Belediyespor’u birinci ligde görmek istediklerini ifade ederek, “Biz her zaman spora destek olmaya çalışıyoruz. Sektör haline gelen futbol yerine diğer branşları desteklemeyi bu yıl yönetim kurulu olarak daha uygun bulduk. Fethiye Belediyespor geçen sene çok iyi bir ivme kazandı. Bu yıl da kendilerini ikinci ligde göreceğiz. Onun için fethiye Belediyesi ile birlikte Belediyespor basketbol takımına destek olacağız. Maddi ve manevi anlamda gençlerimizin yanında olacağız. Gençlerin bu spora daha çok ilgisini sağlamak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda birinci ligde takımımızı görürüz” dedi.

Fethiye Belediyespor Başkanı Hakan Tufan ise,  “Geçen sene göstermiş olduğumuz başarıyı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf Kefalet Kooperatifi İsmail Başoğlu, Esnaf Hastanesi yönetimi hissetmelerinden dolayı bizlere destekte bulundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz. 2018 / 2019 yılında işe profesyonel bir şekilde yaklaşarak, bu işin sonuna kadar gideceğimize inanıyorum. Oturmuş bir takımız. İnşallah sonu şampiyonluk olan bir sezon olsun. Bu kupayı Fethiye’ye getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …