Cumartesi , Nisan 20 2024

Soydemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay, geçtiğimiz günlerde yeniden Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı seçilen Mehmet Soydemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan seçilen Mehmet Soydemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Soydemir, MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay ve yönetim kurulu üyelerini kapıda karşıladı. Oldukça hoş sohbet içinde geçen ziyarette MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki operasyonuna tam destek verdiklerini söylediler.

Ziyaret nedeniyle bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay, “Esnaf odamız buradaki çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Geçmişte de Mehmet Beyin çalışmalarını biliyoruz. Şimdiki yeni yönetimine de hayırlı olsun demeye geldik” dedi.

“Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar es geçilecek şeyler değil Türkiye bugün belki tek cephede mücadele ediyor gözüküyor ama içerde boş durmayan çok insan var. Yeni cepheler açmak istiyorlar.” diyen Çay, “Özellikle bazı çevreler Lozan’ı tekrar gündeme getirerek batı da cephe açmak hatta içerde ki bunların mikro organizmaların çalışmaya geç başladığını ve ülkede yeni ayaklanmaların sinyallerini vermeye başladıklarını görüyoruz. Ama şundan herkes emin olsun: Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlet. Artık dünya tek kutuplu dünyadan çok kutuplu dünyaya geçiyor. Ülke artık bu genç nüfus ve temsiliyetini oluşturmuş olan esnaflarımız altı sosyal dilimin tamamen gençleşmesiyle beraber öyle sanıyorum bunların tamamın üstesinden gelecek.

Güçlü bir devletiz biz ve önümüzdeki 2023 yılında artık Türkiye’nin kutup başı olacağını çok fevkalade inanıyoruz. Tek kutuplu dünyadan bölgesinde kutup başı olmuş bir millet temsil etmeye başlayacağız. Bu manada Türk silahlı kuvvetlerimizin Afrin’de vermiş olduğu mücadeleyi taktirle takip ediyoruz. Tüm kalbi duygularımızla da yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz. Milletimizin burada tefrikaya hiç gerek yok ama şundan herkes emin olsun; Bugün bazı eğlence merkezlerinde kimlerin Türk Silahlı Kuvvetlerin orda savaşırken eğlendiklerini de gözlemliyoruz. Eğer iki ay sonra biz bunların hesabını sorarsak hiç darılıp gücenmesinler. Sosyal medyada kimlerin ne paylaştığına da bakıyoruz. Milliyetçi Hareket Partilileri olacak ülkücüler olarak buradaki paylaşımlarını özellikle dikkat ederlerse iyi olur. Biz devlet değiliz ama biz devletin ta kendisiyiz. Biz MHP’liler ve Ülkücüler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin emniyet sibobuyuz. Bunu herkes iyi bilmeli. Parti yüzde 15 barajı aşmış aşmamış hatta yüzde 1 almış… Bir tane ülkücü kalsa bile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin emniyet sibobudur. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde varız. Bizim gidecek hiçbir yerimiz yok. Biz bu topraklarda ölmeye hazırız. Bu gün Afrin’de çarpışan askerlerimizin canı gönülden destekçisiyiz, duacısıyız. Ama kimse Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sınırlarıyla oynamasın. Bizim kimsenin sınırında gözümüz yok. Yurtta sulh, cihanda sulh. Bunu herkes kendine göre yorumlamasın. Eğer bizim sulhumuzu bozarlarsa, bizim içeride huzurumuza bozarlarsa dünyanın huzuru kaçar.” Diye konuştu.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanımız sayın Cengiz Çay ve yönetim kurulu, esnaf odamızı dördüncü kez hayırlı olsun ziyaretine geldi. Cengiz başkan halkın içinde olan, cenazede, mevlitte, düğünde, fakir fukaranın derdine derman olan birisi. Halkın içinde olmak, paylaşımcı olmak çok başka bir şey. Ben buradan Cengiz başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Afrin’de çarpışan askerimize tam destek veriyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …