Cuma , Nisan 19 2024

Sopa İle Saldırıya 1 Tutuklama

Sopa İle Saldırıya 1 Tutuklama

Muğla’nın Fethiye İlçesinde marangozluk yaptığı öğrenilen 29 yaşındaki Mehmet Yiğit’i takip eden iki kişi evinin önüne otomobilini park ettiği anda sopayla döverek komalık etmişti.Gece meydana gelen olayın ardından tam 9 saat olay yerinde yaralı vaziyette kanlar içinde kalan Mehmet Yiğit, ancak ertesi gün sabah fark edilip hastaneye kaldırılmıştı. Olayla ilgili olarak yakalanarak adliyeye çıkarılan iki kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.Ağır yaralı vaziyette kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisine alınan şahsın hayati tehlikesi devam ederken mobese kameralarını izleyen polis, saldırganlara kısa sürede ulaşıp adalete teslim etmişti.

İddialara göre, Fethiye’nin Çatalarık mahallesinde yaşayan 29 yaşındaki Mehmet Yiğit Turgut Özal bulvarında otomobille evine giderken aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 2 kişi fark edip takibe başladı. Çatalarık mahallesindeki evinin yanında gece 23.00 sıralarında otomobilinden inen Mehmet Yiğit’e aniden sopayla vurmaya başlayan bu 2 kişi öldüresiye dövüp komaya soktuktan sonra kayıplara karıştı. Mehmet Yiğit gece boyunca sabaha kadar kanlar içinde yardım bekledi. Koma halindeki Mehmet Yiğit, ancak sabah saat 09.30 sıralarında çevredeki bir vatandaş tarafından fark edildi. Hırıltı sesleri duyan bir vatandaş çevre sakinlerini de harekete geçirip, 112 acil sağlık ekipleri ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerinden yardım istedi. Başından aldığı darbelerle ağır yaralanan ve olay yerinde tam 9 saat yardım bekleyen Mehmet Yiğit, önce Fethiye Devlet Hastanesi’ne ardından Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırıldı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri olayla ilgili olarak geniş çaplı inceleme ve araştırma başlattı. Hemen her yerde ipucu arayan polis ekipleri çevredeki mobese kameralarını incelemeye aldı. Polis ekipleri mobeselerde yakın yerde bordo renkli bir otomobili fark edip Mehmet Yiğit’i husumet içinde olduğu Dündar Ç. İle Süleyman Ç. İsimli iki kişinin takip edip sopayla komalık ettiklerini tespit etti. Polis önce Dündar Ç.’yi ardından arkadaşı Süleyman Ç.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Dündar Ç. ile Mehmet Yiğit’in arasında bir türlü öğrenilemeyen bir husumetin bulunduğu anlaşıldı. Dündar Ç.’nin bu husumeti söylemediği öğrenilirken polisin kısa sürede saldırganları yakalayıp adalete teslim etmesi mahalle sakinlerini sevince boğdu. Dündar Ç. İle Süleyman Ç. İsimli şüpheliler hazırlanan suç dosyasıyla Fethiye Adliyesine sevk edilirken Dündar Ç. Tututklanıp Eşen Kapalı Cezaevine gönderildi.Diğer sanık ise serbest bırakıldı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …