Cuma , Nisan 19 2024

SOLOTÜRK TIRI FETHİYE’DE

Türk Hava Kuvvetleri’nin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan SOLOTÜRK ekibinin faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan ST STORE yani SOLOTÜRK Tırı Fethiye’de de ilgi gördü.

Türk Milleti’nin azim, karar, cesaret, bilgi ve tecrübesinin göklerde uçan simgesi SOLOTÜRK’ten yapılan  her alışveriş şehit ailelerine maddi yardım olarak iletilmek üzere Kartal Vakfı’na bağışlanıyor. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda vatandaşlardan büyük ilgi gören SOLOTÜRK tırında maket, anahtarlık, bardak, şapka, tişört ve tulumlara büyük rağbet oldu. Yerli ve yabancı turistlerinde ilgi gösterdiği SOLOTÜRK tırı yetkilileri Fethiye’de gösterilen ilgiye teşekkür ederek; “Sahil kenarlarında tırımız SOLOTÜRK’ü tanıtmaya devam edecek” diye konuştular.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …